Пт, 2024-03-29, 02:52
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 82 83 84 85 86 ... 177 178 »

 

 

Міністр закордонних справ Литви Лінас Лінкявічюс, який перебуває в Україні з робочим візитом, планує відвідати Луганську область.

Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2018-06-21| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Міністр закордонних справ України Павло Клімкін переконаний, що Україні вдасться досягти домовленості з угорською стороною і взяти участь в саміті НАТО в Брюсселі 11-12 липня.


 

За попередніми оцінками МВС України, у заході взяли участь понад 2 тис. осіб. "Я думаю, що це був "прайд", який отримав повну підтримку державних інституцій.


 

 

Естонія виділить міжнародним організаціям 660 тисяч євро, призначених для допомоги Україні.


 

Чотири країни приєдналися до санкцій ЄС проти п’яти осіб, відповідальних за незаконне проведення виборів президента РФ в тимчасово окупованому Криму та Севастополі.


 

 

У Варшаві розпочинається Х засідання Парламентської асамблеї України і Польщі.


 

У понеділок ввечері міністри закордонних справ Нормандського формату – України Павло Клімкін, ФРН Гайко Маас, Франції Жан-Ів ле Дріан і РФ Сергій Лавров – зустрінуться на віллі МЗС Німеччини.


 

 

Міністр закордонних справ Польщі виступив за корекцію скандального закону про Інститут національної пам'яті.


 

 

Канада та Україна є близькими союзниками і постійно зміцнюють взаємозв'язки.


 

Голова Верховної Ради Андрій Парубій подякував президенту Венеціанської комісії Джанні Букіккіо та членам комісії за допомогу в розробці закону "Про Вищий антикорупційний суд".


 

 

У рамках зустрічей НАТО 8 червня із робочим візитом у штаб-квартирі організації побуває й міністр оборони України Степан Полторак.


 

Президент України Петро Порошенко та прем'єр-міністр Канади Джастін Трюдо в телефонній розмові обговорили подальшу консолідацію підтримки України на рівні Великої сімки.


 

У Нідерландах суд задовольнив клопотання НАК "Нафтогаз України" щодо арешту часток ПАТ "Газпром" в його голландських дочірніх компаніях.


 

 

У Національній асоціації виробників овочів і фруктів заявили, що чекають від уряду дозволу українцям працювати "по безвізу".


 

 

"Коли йдеться про Грузію і Україну важливо називати речі своїми іменами - війна є війна і окупація є окупація", - заявила Кальюлайд.