Пт, 2024-03-29, 12:28
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 86 87 88 89 90 ... 177 178 »

 

 

В Польше открылась информационная телефонная линия для работников из Украины.

Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2018-03-07| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

"Найбільшим стратегічним досягненням року є те, що ми остаточно оформили своє бачення мети співпраці з НАТО.


 

 

У 2018 році Єврокомісія передбачила для України 32,5 млн євро у рамках програм секторальної бюджетної підтримки.


 

Єврокомісія всерйоз поставилася до занепокоєнь України у зв’язку з можливою надзвичайною ситуацією в газотранспортній системі через недотримання Росією зобов’язань і готова до посередництва.


 

Міністр закордонних справ Павло Клімкін заявив про готовність України визнати злочини проти поляків, але наполіг, що Польща має зробити аналогічний крок.


 

Президент Петро Порошенко вважає, що схвалення Держдепом США продажу Україні ракет і командно-пускових установок Javelin відкриває фронт міжнародної оборонної підтримки України.


 

Європейська комісія готова запропонувати Україні новий пакет макрофінансової допомоги в розмірі 1 мільярд євро попри неповне виконання вимог щодо попередньої програми.


 

 

Європейська комісія на засіданні у середу обговорить нову програму надання макрофінансової допомоги для України.


 

Під час конференції 2 березня Молдова, Україна і Грузія підпишуть спільну Декларацію про регіональну безпеку і перспективи європейської інтеграції трьох країн.


 

Політика Сполучених Штатів щодо санкцій проти Росії, а також підтримки суверенітету й територіальної цілісності України лише посилилась за нинішньої адміністрації Білого дому.


 

 

Варшава активно діє на міжнародній арені, аби заблокувати будівництво газопроводу “Північний потік-2” (Nord Stream 2).


20  лютого 2018 року  в с. Крюківщина відбулася презентація «Індексу Євроінтеграційного Економічного Поступу в Україні за 2014 – 2016 роки. Презентація результатів у Київській області».


 

 

Комітет міністрів Ради Європи ухвалив рішення про затвердження Плану дій РЄ для України на 2018-2021 роки.


 

Президент Петро Порошенко провів телефонну розмову з Федеральним канцлером Німеччини Ангелою Меркель у четверту річницю подій на Майдані.


 

 

Згідно з рішенням, земельна ділянка передається королеві у зв'язку з набуттям права власності на нерухоме майно.