Чт, 2024-04-25, 04:18
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 88 89 90 91 92 ... 177 178 »

 

 

Про це повідомив канцлер Австрії Себастіан Курц на спільній з Петром Порошенком прес-конференції у Відні.

Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2018-02-08| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Український інститут національної пам'яті (УІНП) пропонує з міркувань безпеки українських дослідників продовжувати історичні дискусії на території України.


 

Українські організації отримають 17,23 млн євро на втілення своїх проектів у рамках програми ЄС "Горизонт 2020".


 

 

Мінгареллі говорив гранично відверто, одночасно підтримуючи Україну і вказуючи на її проблеми.


 

 

Україна має близько півроку для ухвалення у парламенті законів, необхідних для проведення реформ децентралізації.


 

 

Україна й Нідерланди посилять взаємодію в рамках міжнародних організацій у питанні протидії російській агресії.


 

Українська частина Українсько-польського форуму партнерства закликала президента Польщі Анджея Дуду заветувати скандальний закон про Інститут національної пам’яті.


 

 

В Чорне море увійшов британський есмінець HMS Duncan, оснащений крилатими протикорабельними ракетами і системами стеження.


 

Політики України та Швейцарії обговорили, зокрема, питання активізації двостороннього співробітництва в торговельно-економічній сфері.


 

 

У рамках канадської військової навчальної місії UNIFIER в Україні прибули 50 канадських військових.


 

 

2018 рік стане часом підготовки до виборів в Україні. Однак це не повинно стати виправданням зупиняти проведення реформ, застерегли представники ЄС.


 

Захід очікує від української влади створення у відповідності до всіх стандартів Вищого антикорупційного суду та імплементації Угоди про асоціацію Україна-ЄС.


 

Міністри закордонних справ України та Польщі під час зустрічі озвучать спільну позицію з актуальних питань, і в Яцека Чапутовича є розуміння, що країни - стратегічні партнери.


 

Крупнейшая оппозиционная Консервативная партия Канады призывает правительство страны присоединиться к поддержке Украины в рамках международного «плана Маршалла».


 

 

Уряд Німеччини передав Державній службі України з надзвичайних ситуацій 10 спеціальних аварійно-рятувальних машин легкого типу (САРМ-Л).