Чт, 2024-03-28, 19:50
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 92 93 94 95 96 ... 177 178 »

 

Спеціальний представник Державного департаменту США у справах України Курт Волкер заявив, що Росія мусить вивести свої сили з Донбасу, щоб миротворці ООН зайшли на цю територію.

Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2017-11-11| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Німецький уряд надасть 200 тисяч євро на закупку бронетранспорту для знешкодження боєприпасів, розкиданих внаслідок вибуху на складі у Балаклії.


 

 

Польський президент зазначив, що 17 січня Польща стане непостійним членом Ради безпеки ООН, де буде розглянуто "питання України".


 

 

США готуються в найближчі дні запропонувати Росії план з розміщення 20 тисяч миротворців ООН на всій території конфлікту в Україні.


 

Варшава позитивно сприйняла пропозицію президента Петра Порошенка провести найближчим часом зустрічі консультативного комітету президентів Польщі та України.


 

 

На саміті у Відні 7-8 грудня Рада міністрів ОБСЄ обговорить ситуацію в Україні.


 

 

Депутати Сейму Литви звернулися до угорських парламентарів із проханням не блокувати рішення, які дозволили б Україні зблизитися з Євросоюзом.


 

 

Напередодні саміту Східного партнерства 24 листопада в Брюсселі Європарламент шукає нові шляхи для поглиблення відносин ЄС з Україною, Грузією та Молдовою.


 

Обсудили перспективы развертывания миротворческой миссии ООН на Донбассе», — отмечается в сообщении Миссии Украины при ООН.


 

Низка європейських країн та Сенат Австралії визнали Голодомор геноцидом українського народу, а Європарламент визнав Голодомор злочином проти людяності.


 

 

План допомоги Україні, ініційований литовськими політиками, був представлений в Сеймі послам країн-учасниць Програми Східного партнерства.


 

Адміністрація президента Трампа може розглянути можливість надання Україні $47 млн у вигляді гранту на закупівлю американської оборонної зброї .


 

 

Если инициативу Литвы реализуют и привлекут запланированные инвестиции, то в Украине ВВП может ежегодно расти на 6-8%.


 

 

Лілія Гриневич пояснила, що освіта в школах кожної з меншин має свої потреби, щоб на виході отримати відповідну якість.


 

 

Росія повинна вивести з Донбасу свої сили задля того, щоб свою роботу розпочала миротворча місія ООН.