Чт, 2024-03-28, 11:01
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 94 95 96 97 98 ... 177 178 »

 

Велика Британія надасть Фонду ООН у сфері народонаселення 950 тис. фунтів для підтримки жертв гендерного насильства в Україні, заявила посол Великобританії в Україні Джудіт Гоф.

Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2017-09-25| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Бачимо в особі Ангели Меркель лідера вільного і демократичного світу, одного з найбільших друзів і союзників України ".


 

 

Українське питання було головною темою під час засідання Генеральної асамблеї ООН.


 

 

Президент Петр Порошенко просит Совет безопасности Организации Объединенных Наций развернуть миротворческую миссию на Донбассе.


 

"Україна і Польща занепокоєні російсько-білоруськими військовими навчаннями "Запад-2017" і тому посилять взаємодію між оборонними відомствами обох країн.


 

Вона хотіла отримати розділену та проросійську Україну, а отримала – більш єдину та орієнтовану на Захід – тобто протилежне тому, на що розраховувала", - заявив Волкер.


 

 

До кінця цього року уряд Польщі планує схвалити проект закону, який запроваджує фіксований податок на працевлаштування сезонних працівників.


 

 

Переговори з США щодо надання Україні летального оборонного озброєння вже перейшли в практичну площину.


 

 

Конференцію донорів для фінансування так званого "Плану Маршалла" для України планують провести в лютому-березні 2018 року.


 

 

У Європейському парламенті підписано рішення про надання Україні додаткових торговельних преференцій.


 

 

Україна підписала дві конвенції Ради Європи – проти торгівлі людськими органами і щодо злочинів, пов’язаних з культурними цінностями.


 

Голова Верховної Ради України Андрій Парубій візьме участь у Конференції "Європа Карпат" у польському місті Криниця-Здруй.


 

Президент Європейської Комісії Жан-Клод Юнкер назвав набуття чинності в повному обсязі Угоди про асоціацію між Україною та ЄС - святом для всього Європейського континенту.


 

 

Зараз сформовано комплекс тактичних українсько-польських навчань, які вже проводяться на території України.


 

 

«Міністри оборони не приїжджають з порожніми руками. Джеймс Меттіс привіз певне оборонне обладнання для української армії».