Пт, 2024-04-26, 00:19
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 5 6 7 8 9 10 »



У Криму в селищі Коктебель у п'ятницю, 13 вересня, стартував XI Міжнародний музичний фестиваль Koktebel Jazz Festival.
Останні Новини шоу-бізнесу | Новини європейської України| Додано: 2013-09-14| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Бас-гітарист групи Bloodhound Gang Джаред Хасселхофф вибачився перед українцями за історію з державним прапором.




Скасувати присвоєння почесних звань "Народний артист України" та "Заслужений артист України" вимагають депутати фракції партії "УДАР" у Львівській міській раді .



В останні роки приставковим іграм дуже заважали обмеження обчислювальних потужностей Xbox 360 і PlayStation 3. Але з недавніми анонсами куди більш потужних Xbox One і PlayStation 4 індустрія пожвавилася.




Головними переможцями телевізійної премії МУЗ-ТВ. Перезавантаження за 2013 рік стали виконавці Ані Лорак та Діма Білан.



4 червня легенди електронної музики The Prodigy виступили в Палаці спорту (квитки на захід коштували 240-4990 гривень). Хоча запускати в зал мали о 19.00, люди почали заходити приблизно 10-15 хвилин по тому.



Увечері 30 травня фінал телевізійного шоу "Майбутня топ-модель Німеччини", що проходить під керівництвом Хейді Клум, був перерваний в результаті дій активісток жіночого руху FEMEN.




19 травня завершилося "Євробачення" в Мальме. Злата Огнєвич посіла 3-є місце. Відразу ж після фіналу Злата вийшла до журналістів, не встигнувши поговорити з рідними.





Україна, яку на "Євробаченні-2013", представляє співачка Злата Огневич, увійшла до фіналу пісенного конкурсу.




Відомий модельєр, заслужений діяч мистецтв Азербайджану Фахрі Халафова представила, на її погляд, найкрасивіших і стильних учасниць "Євробачення-2013".


Букмекерские конторы назвали десятку фаворитов музыкального конкурса "Евровидение-2013", который стартует 14 мая в шведском Мальме.Вторая в списке претендентов на победу - Злата Огневич из Украины с песней Gravity ("Притяжение").



Володарка чудового сопрано, британська співачка Сара Брайтман, подарувала собі десятиденну путівку на Міжнародну космічну станцію (МКС) за 50 мільйонів доларів.




Співачка Тіна Кароль, яка втратила коханого чоловіка і продюсера Євгена Огіра, тепер працюватиме під заступництвом Григорія Лепса.



29 березня анімаційний серіал "Казкова Русь" виробництва студії Animagrad у партнерстві зі "Студією Квартал-95" почав виходити в ефір "1+1" як самостійний продукт.



Серед заможних українців у моду увійшов пошук у родоводі дворянських коренів. У нашій країні налічується близько тисячі осіб, які вже отримали дворянський титул, в столиці їх - близько ста.