Пт, 2024-04-19, 02:04
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Весь Архів новин

« 1 2 ... 151 152 153 154 155 ... 237 238 »


У відповідь на хвилю антиамериканських виступів, що прокотилася по майже двох десятках країн через скандальний фільм "Невинність мусульман", США збираються посилити свої закордонні представництва за допомогою військових.
Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2012-09-18| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




Міністерство закордонних справ Канади оголосило про тимчасове закриття канадських посольств в Єгипті, Лівії та Судані.




Посол Японії в Китаї Сінічі Нісіма помер на тлі демонстрації біля своєї резиденції в Пекіні.



Держдепартамент США евакуює співробітників дипломатичних представництв в Судані та Тунісі та членів їхніх сімей.


"Марш мільйонів", що пройшов напередодні у Москві, завершився одиничними затриманнями: рівно о 10 вечора, коли минув час на узгоджену акцію, затримали лідера "Лівого фронту" Сергія Удальцова, а вночі на Чистих прудах затримали близько 20 активістів, які побажали влаштувати гуляння.




Італійський таблоїд Chi повідомив про плани передрукувати фотографії напівоголеної дружини британського принца Вільяма Кейт Міддлтон.




У Мадриді проходить багатотисячна маніфестація протесту проти політики жорсткої бюджетної економії, що проводиться в країні.



Рештки загиблих при теракті в американському консульстві в Бенгазі доставлено на авіабазу Ендрюс під Вашингтоном, на траурній церемонії присутні президент США Барак Обама і держсекретар США Гілларі Клінтон.



В Китаї відновилися антияпонські акції протесту - у зв'язку з територіальною суперечкою навколо островів Сенкаку, які в Китаї називають Дяоюйтай.



Щонайменше, п'ять військовослужбовок постраждали в результаті нападу на базу багатонаціональних миротворчих сил в північному Сінаї, недалеко від кордону Єгипту з Ізраїлем і з сектором Гази.



Уряд Японії оголосив про виведення з експлуатації всіх атомних електростанцій країни до 2040 року. Отож він підтвердив свої наміри, про які вперше оголосив після катастрофи на енергоблоці "Фукусіма-1" у березні минулого року.



Після вбивства посла США у Бенгазі Пентагон відправив до берегів Лівії два бойових кораблі та евакуював з країни весь свій дипломатичний персонал.


Кількість біженців з Сирії, що сховалися в сусідніх країнах, перевищила 250 тисяч осіб, наводить агентство France-Presse слова офіційного представника верховного комісара у справах біженців ООН Едріана Едвардса.



Во вторник, 11 сентября, около здания полицейского участка в Стамбуле прогремел взрыв. Турецкое телевидение передает, что есть пострадавшие.



Все більше людей намагаються не бути байдужими до того, що відбувається навколо них. Саме такі люди відслідковують  події та новини, які стаються в їхній країні або ж в цілому світі.