Пт, 2024-04-19, 12:13
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Весь Архів новин

« 1 2 ... 158 159 160 161 162 ... 237 238 »



Пам'ятник народній артистці СРСР Людмилі Гурченко на її могилі на Новодівичому кладовищі в Москві відкрили під музику з її останнього фільму та бурхливі оплески друзів і шанувальників актриси.

Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2012-08-05| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Сорок дві людини загинули, тридцять сім поранено в результаті вибуху, який здійснив 4 серпня терорист-смертник в місті Джаар, в провінції Абьян на півдні Ємену.



Сильні лісові пожежі охопили останніми днями американський штат Оклахома. Вогонь, поширенню якого сприяє поривчастий вітер і засуха в регіоні, практично знищив невелике місто Лютер, що за 30 км від Оклахома-Сіті.

 

 

 
Глава Чеченської республіки Рамзан Кадиров заявив, що керівник сусідньої Інгушетії Юнус-Бек Євкуров не докладає належних зусиль для боротьби з терористичними угрупованнями.



У п'ятницю президент Єгипту Мухаммед Мурсі пообіцяв, що країна забезпечить безпеку іноземних туристів, які приїжджають на відпочинок.





Мінськ і Стокгольм офіційно оголосили про висилку послів Швеції та Бєларусі.



2 августа Стамбульский суд вынес вердикты и приговоры по делу 56 человек, обвиненных в использовании проституток для шпионажа.


Сьогодні американський Національний центр зі спостереження за ураганами, який розташований у Майамі, повідомив, що тропічний шторм "Ернесто" наближається до Барбадосу і Навітряних островів зі швидкістю 85 км/год.


У Нью-Йорку знайдено картину одного з найбільших представників поп-арту Роя Ліхтенштейна "Електричний дріт" (Electric Cord), про місце зберігання якої нічого не було відомо останні 42 роки.



Центральна виборча комісія (ЦВК) Молдови відмовила ініціативній групі у проведенні восени референдуму про приєднання країни до Митного союзу Росії, Бєларусі і Казахстану.




П'ятьох француженок - активісток українського руху FEMEN затримала поліція Лондона за організацію акції протесту проти ісламізму.



Турецька армія вперше за останні роки проводить навчання на кордоні із Сирією, на них відпрацьовуються завдання взаємодії підрозділів сухопутних сил, зокрема бронетанкових.



Під час 20-ї річниці Всесвітнього тижня грудного вигодовування, ЮНІСЕФ зазначає, що сильна національна політика підтримки грудного вигодовування може запобігти загибелі щороку близько 1 мільйона дітей.



Уряд Болівії ухвалив рішення заборонити компанії Coca-Cola діяльність на своїй території, окрім того, McDonald's в країні також закривається, але з економічних причин.



Протестні виступи на жіночий манер: від Аун Сан Су Чжі до арабських блогерок, від Каміли Вальєхо до Pussy Riot і Юлії Тимошенко - всі вони вирізняються силою і сміливістю.