Пт, 2024-03-29, 03:34
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 159 160 161 162 163 ... 237 238 »


Референдум щодо усунення з посади президента Румунії Траяна Бесеску, який завершився у ніч на 30 липня, визнано недійсним через недостатню явку виборців, заявило Центральне виборче бюро Румунії.
Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2012-07-30| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




Хроніки буйних п'яних пасажирів поповнилися ім'ям принца з Бахрейна.



Виборчі дільниці відкрилися в Румунії, де в неділю, 29 липня, проходить референдум про імпічмент президентові Траяну Бесеску.



Першу золоту медаль Олімпійських ігор у Лондоні завоювала представниця Китаю І Силін, яка перемогла у стрільбі з пневматичної гвинтівки на дистанції 10 метрів.



Під час церемонії відкриття Олімпіади-2012 в Лондоні поліцією було затримано більше ста чоловік в ході акції протесту, організованої активістами велосипедного клубу.



На сході Китаю вранці в суботу сталися зіткнення між захисниками природи і поліцейськими.



Поліція сусіднього зі столичним округом Колумбія штату Меріленд затримала місцевого мешканця, який називав себе Джокером і погрожував розстрілом колишнім товаришам по службі.



Житель Китаю Чень Гуаньмін за два роки проїхав на веловозику приблизно 60 тис кілометрів та побував у 16 країнах, долаючи повені, зони військових дій, гірські перешийки і мороз до мінус 30 градусів.



Потужний торнадо, який охопив у четвер ввечері кілька американських штатів, залишив без світла сотні тисяч будинків, призвів до скасування або затримки понад 800 авіарейсів.



Через несприятливі погодні умови у країнах-виробниках кава може подорожчати на 30-40% і навіть стати гіршою на смак, заявили експерти компанії Lionstone Investment Services.




Телебачення Північної Кореї підтвердило, що лідер країни Кім Чен Ин одружений і назвало ім'я його дружини - Лі Суль Чжу.



Генеральний секретар ООН Пан Гі Мун заявив, що світ повинен зробити все можливе, щоб зупинити "криваву бійню" в Сирії.



В ходе расследования расстрела людей в кинотеатре города Аврора (штат Колорадо) был обнаружен блокнот с записями Джеймса Холмса, убившего 20 июля 12 человек и ранившего еще 58.




Жертвами найсильніших за останні 60 років проливних дощів, які четверту добу йдуть в Китаї, стали вже 111 людей, ще 47 числяться зниклими безвісти.



Дружина одного з ізраїльських туристів, які загинули під час теракту в болгарському Бургасі, стверджує, що за кілька хвилин до вибуху терорист сперечався з її чоловіком через місце для сумки в багажному відділенні.