Вт, 2024-04-23, 12:48
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 160 161 162 163 164 ... 237 238 »


В ходе расследования расстрела людей в кинотеатре города Аврора (штат Колорадо) был обнаружен блокнот с записями Джеймса Холмса, убившего 20 июля 12 человек и ранившего еще 58.
Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2012-07-26| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




Жертвами найсильніших за останні 60 років проливних дощів, які четверту добу йдуть в Китаї, стали вже 111 людей, ще 47 числяться зниклими безвісти.



Дружина одного з ізраїльських туристів, які загинули під час теракту в болгарському Бургасі, стверджує, що за кілька хвилин до вибуху терорист сперечався з її чоловіком через місце для сумки в багажному відділенні.



Запеклі бої між урядовими військами і угрупованнями опозиції розгорнулися в середу вранці на підступах до міста Аль-Тель, що 8 кілометрів на північ від сирійської столиці.



Передумовою об'єднання Молдови і Румунії стане входження республіки до складу Європейського Союзу. Про це в інтерв'ю виданню Romania Libera заявив відсторонений президент сусідньої держави Траян Бесеску.




Терористична мережа поширила аудіозапис, в якій Абу Бакр аль-Багдаді повідомив, що терористи мережі вже на шляху до Америки.



Поп-співак Елтон Джон, який випустив кілька днів тому записаний спільно із групою Pnau альбом "Good Morning To The Night", повернувся на вершину британського чарту.



Сирійська армія передислоковує хімічну зброю в аеропорти ближче до кордонів країни, йдеться в заяві, поширеній у вівторок Вільною сирійською армією (ВСА), яка воює на боці опозиції.



Американець Джеймс Холмс, який влаштував бійню на прем'єрі фільму "Бетмен" в місті Аврора штату Колорадо, постав перед судом.



Сполучені Штати застерегли сирійську владу від застосування хімічної зброї. Заклик президента Барака Обами прозвучав після того, як Дамаск дав зрозуміти, що готовий застосувати її "в разі зовнішньої агресії".



Дамаск стане використовувати хімічну зброю лише у випадку зовнішньої агресії, заявив офіційний представник міністерства закордонних справ Сирії Джихад Макдісі.



Рибалка Джон Канфілд з Вашингтона виловив краба, на череві якого ніби зображено лик Ісуса Христа. Проте коли ще кілька людей переглянули запис з риболовлі, це зображення їм більше нагадало "портрет" Усами бін Ладена.



"Самый значительный политический лидер кубинской оппозиции" Освальдо Пайя погиб в ДТП недалеко от города Баямо на Кубе.



Не менше 17 людей загинули і близько 100 отримали поранення в результаті серії вибухів в Іраку, повідомили медичні служби країни.



На Мадагаскарі спробували здійснити спробу заколоту. На території військових казарм поблизу аеропорту столиці Мадагаскару Антананаріво спалахнула перестрілка.