Чт, 2024-04-18, 21:13
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Весь Архів новин

« 1 2 ... 169 170 171 172 173 ... 237 238 »


... Его отец Якуб - офицер конной артиллерии, мать Анеля - школьная учительница. Сам Анджей Вайда во время войны работал чертежником, грузчиком и на подобных должностях
Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2012-06-21| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Російські відомства почали підготовку до евакуації російських громадян і військового персоналу з Сирії в разі загострення сутичок між владою і озброєною опозицією або іноземного військового втручання.



У Санкт-Петербурзі у четвер, 21 червня відзначать 50-річчя легендарного рок-музиканта Віктора Цоя, шанувальники принесуть на його могилу квіти, а в котельні, де він працював кочегаром, пройде масштабний фестиваль.



22-річна зірка "Сутінок" та "Білосніжка і мисливець" Крістен Стюарт стала найбільш високооплачуваною актрисою у рейтингу Forbes. Стюарт заробила 34,5 мільйона доларів.



У Франції в громадському туалеті на території палацу Фонтенбло була знайдена шпилька для волосся, яка, на думку фахівців, належала королеві Катерині Медічі, дружині Генріха II.



Колумбійський каскадер і парашутист, а також професійний режисер і фотограф Джонатан Флорес одним стрибком побив одразу чотири світові рекорди.



Одна людина загинула в Японії в результаті удару потужного тайфуну "Гучол". Цієї ночі він пройшов над центральними і північно-східними районами країни і продовжив рух до відкритого океану.




Президент РФ Володимир Путін заявив, що зміна влади в Сирії можлива тільки конституційним шляхом.



Черговий раунд переговорів представників "шістки" й Ірану, що пройшов у Москві в понеділок і вівторок, завершився без проривів. Сторони обмінялися думками про майбутнє іранського "мирного атома" і підтвердили готовність вести переговори і далі, проте якихось серйозних результатів досягнуто не було.




У Москві ввечері у понеділок, 18 червня, пройшла урочиста церемонія вручення премії "Срібна калоша". Премія присуджується радіостанцією "Срібний дощ" за найбільш сумнівні досягнення.




Найсильніший тайфун "Гучол" наближається до узбережжя Японії зі швидкістю 45 кілометрів на годину, повідомляє Головне метеорологічне управління країни.




Популярне тайське телешоу Got talent, яке надає можливість пересічним громадянам продемонструвати свої таланти та вміння, опинилося в центрі скандалу через відсутність комплексів у однієї з конкурсанток.



Влада Великобританії взяла під пильне спостереження російський суховантаж, який, за відомостями ряду ЗМІ, прямував до Сирії з партією бойових вертольотів Мі-25. Насамперед британці змусили судно змінити курс і, як передбачається, попрямувати назад до Росії.



Росія відправляє до берегів Сирії загін у складі двох великих десантних кораблів Чорноморського флоту. За даними джерел, судна вже завершують підготовку до позапланового відплиття із Севастополя.



Найкраща економіка та умови для життя зосередилися в трьох країнах Західної Європи. Згідно з рейтингом американського журналу Forbes, у Німеччині, Нідерландах і Великій Британії якість життя оцінили на 9 зірок із 10 можливих.