Пт, 2024-03-29, 01:59
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 171 172 173 174 175 ... 237 238 »


Заступник командувача іранських ВМС контр-адмірала Аббас Заміні заявив, що Ісламська республіка розпочала розробку власних атомних підводних човнів.
Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2012-06-12| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Столиця Росії знову ввійшла до п'ятірки найдорожчих для іноземців міст світу за версією компанії Mercer Human Resource Consulting.

 

Самую дорогую квартиру в мире с одной спальней в элитном пригородном районе Токио выставили на продажу за 21,8 миллиона долларов




Американські підлітки обікрали особняк колишнього прем'єр-міністра України Павла Лазаренка в штаті Каліфорнія.



Новим лідером опозиційної сирійського національної ради (СНР) після добровільної відставки Бурхана Гальюна став курдський активіст Абдель Басет Сейда.


Міністр внутрішньої безпеки Кенії Джордж Сайтоті і його заступник Орва Оджоде загинули в авіакатастрофі біля кенійської столиці Найробі.




Землетрус магнітудою 6,1 стався поблизу острова Тайвань, інформації про потерпілих не надходило. Крім того, біля берегів Камчатки і Північних Курил сталися землетруси магнітудою 5,1.



Запуск в космос пілотованого китайського корабля "Шеньчжоу-9" вирішено провести в червні 2012 року.



Міністр культури РФ Володимир Мединський вважає, що тіло вождя радянської революції Володимира Леніна має бути віддане землі.



У Варшаві, на стадіоні "Народовий", одразу ж після урочистої церемонії відкриття чемпіонату Європи-2012, відбувся і матч-відкриття польсько-українського турніру. В рамках першого туру групи А збірна Польщі зіграла внічию з командою Греції.



Колишній гітарист і вокаліст Fleetwood Mac Боб Уелч (Bob Welch), який зробив потім сольну кар'єру, покінчив життя самогубством, вистріливши собі в груди з рушниці. Йому було 65 років.



Власти Перу сообщили, что в Андах пропал вертолет, на борту которого находились 14 человек: восемь туристов из Южной Кореи, а также граждане Швеции, Чехии, Нидерландов и трое перуанцев.



У Лондоні археологи знайшли залишки театру XVI століття, в якому, скоріше за все, проходили прем'єри п'єс "Генріх V" і "Ромео і Джульєтта" англійського драматурга Уїльяма Шекспіра.



Велика китайська стіна виявилася більш ніж удвічі довшою, ніж було заведено вважати раніше. Нові дані були оприлюднені за результатами дослідження, розпочатого Державною адміністрацією у справах культурної спадщини ще в 2007 році.





Ще одна жінка, яка потерпіла від землетрусу в північній італійській області Емілія-Романья, померла в лікарні.