Чт, 2024-04-25, 01:49
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 175 176 177 178 179 ... 237 238 »


Мешканці Сирії, які вижили після бійні в місті Хула, розповіли, як лояльні до уряду сили входили в їхні будинки і вбивали членів їх сімей. Тим часом в Дамаск відправляється спеціальний посланник ООН і ЛАД Кофі Аннан.
Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2012-05-29| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Вузькі джинси стали одним із постійних явищ у сучасній моді. Люди, які бажають підкреслити фігуру, носять їх всюди: від роботи, до концертів і театрів.



У кенійській столиці Найробі прогримів вибух, в результаті якого постраждали, щонайменше, десять осіб.




Оргкомітет акції "марш мільйонів" подав в понеділок вранці заявку на проведення ходи і мітингу 12 червня - заявлено 50 000 учасників.



Грецькі ЗМІ розпочали сьогодні вранці 24-годинний страйк. З 6.00 на добу припинилося новинне мовлення на телеканалах і радіо, не оновлюються інформаційні сайти.



 

Іран не бачить підстав для того, щоб призупиняти збагачення урану до рівня в 20%. Про це заявив сьогодні голова Організації з атомної енергії Ірану (ОАЕІ) Ферейдун Аббасі Давані.




У Бразилії пройшла протестна демонстрація повій. Носії найдревнішої професії виступили за свої права і проти насильства щодо жінок. На грудях учасниць акції було написано "Повага" і "Нехай вони грають".




Естонський уряд намагається врятувати громадян від найскандальнішої російської фінансової піраміди. З 1 червня естонські інтернет-користувачі не зможуть потрапити на сайти, що рекламують проект МММ-2011.



Жюри каннского конкурса дебютов Cinefondation во главе с Жан-Пьером Дарденном присудило первый приз короткометражной картине москвички Таисии Игуменцевой "Дорога на".



Жахливий випадок стався в одному з канадських рейсових автобусів. Один з пасажирів на очах у всіх відрубав голову своєму попутнику, а потім з'їв частину його нутрощів.




П'ять країн-постійних членів Ради Безпеки ООН і Німеччина продовжать у четвер переговори з Іраном з приводу ядерної програми в ході зустрічі в столиці Іраку Багдаді. Дипломатам не вдалося досягти угоди в середу.




Права людини порушуються у всіх країнах колишнього СРСР, меншою мірою це відбувається в прибалтійських державах.




В среду, 23 мая, российский самолет Ан-30 загорелся после посадки на аэродроме чешского города Часлав.





Сильний вітер затьмарив відкриття найвищої у світі комунікаційної вежі Tokyo Skytree в Японії.






У столиці Нідерландів, Амстердамі, планується відкриття першого в світі борделю з роботами-повіями або, як називають їх творці, "повійботами".