Ср, 2024-04-24, 00:36
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 177 178 179 180 181 ... 237 238 »



В пятницу в Кэмп-Дэвиде (штат Мэриленд) открылся саммит "Большой восьмерки", в котором приняли участие лидеры США, Канады, Великобритании, Франции, Германии, Италии, Японии и России.
Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2012-05-19| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Новий сильний землетрус стався на заході Азербайджану. Як повідомив місцевий телеканал ANS, в 15 км на південь від центру Закатальського району зафіксовано два підземні поштовхи магнітудою шість балів і тривалістю близько п'яти секунд.



Фотошпигуни зафіксували тестовий прототип наступного покоління хетчбека Mini, що має вийти на ринок наступного року. Хетчбек отримає нову платформу, яку розділить з деякими принципово новими моделями концерну BMW.



Законопроект про військові видатки США на 2013 рік, що перебуває на розгляді Палати представників Конгресу, передбачає підготовку до війни з Іраном.



Американський універсальний десантний корабель (УДК) Essex і танкер Yukon зіткнулися в Тихому океані під час спроби дозаправки УДК.



Влада Лівії не може почати судовий процес проти сина поваленого лідера лівійської Джамахірії Муаммара Каддафі - Сеїфа аль-Іслама, оскільки він відмовляється співпрацювати з адвокатами.




Велика Британія розробляє план дій на випадок розпаду єврозони, заявив глава "Банку Англії" Мервін Кінг.



У Токіо на прем'єрі картини "Похмурі тіні" голлівудський актор Джонні Депп познайомився зі своєю копією.




Президент Франції Франсуа Олланд призначив прем'єром близького соратника Жан-Марка Ейро, повідомили в Єлисейському палаці.



Археологи виявили найдавніший порнографічний малюнок в печері Абрі Кастаньо на південно-заході Франції, вік малюнка оцінюється в 37 тисяч років. Малюнок являє собою коло з рискою, який, як припускають науковці, є зображенням жіночих геніталій.




Найбільший російський автовиробник "АвтоВАЗ" стабільно здає позиції на українському ринку. Лише за перші три місяці поточного року продажі автомобілів Lada в країні впали на 42%.




Єменські урядові війська проводять операцію проти терористів "Аль-Каїди", які контролюють місто Джар у південній частині країни. За останніми даними, під час боїв загинули щонайменше 44 людини.


Уряд Буркіна-Фасо спільно з іноземними правозахисниками розробив програму захисту громадян країни, звинувачених у чаклунстві. Згідно зі звичаєм, який широко побутує у сільській місцевості, людей, запідозрених у зв'язках з потойбічними силами, б'ють, виганяють з помешкань і не дають повернутися в рідні місця.



Річка Суміда в Токіо в ніч проти 6 травня засвітилася яскравим електричним синім світлом. По ній пропливли тисячі світлодіодів з сонячними батареями.



За добу до початку чергового раунду переговорів між Міжнародним агентством з атомної енергії і Іраном з питань ядерної програми Ісламської республіки до журналістів потрапила інформація, яка компрометує керівництво цієї країни.