Сб, 2024-04-20, 10:36
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Весь Архів новин

« 1 2 ... 178 179 180 181 182 ... 237 238 »



Лідер лівих радикалів Греції у понеділок, 14 травня, відкинув запрошення президента на остаточний етап коаліційних переговорів, практично гарантувавши цим повторні парламентські вибори, які може виграти.
Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2012-05-14| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




Європейські та новозеландські геологи виявили поблизу тихоокеанських островів Тонга підводний вулкан з украй неспокійним характером - його висота змінюється на десятки сантиметрів за кілька тижнів.



У кращих традиціях Голлівуда завершився чемпіонат англійської прем'єр-ліги. Вирвавши на компенсованих арбітром хвилинах заключного туру перемогу у КПР, "Манчестер Сіті" прямо з-під носа у свого найлютішого ворога - "Манчестер Юнайтед" - вирвав золоті медалі.




Актор Джонні Депп насправді не має наміру кидати матір двох своїх дітей, Ванессу Параді.



На місці падіння російського лайнера Sukhoi Superjet-100 в Індонезії в понеділок на світанку поновилися пошукові роботи останків загиблих і підняття виявлених напередодні бортових самописців.





Три парламентські партії Греції в неділю домовилися про створення коаліційного уряду.





Прем'єр-міністр Хорватії Зоран Мілановіч розповів про підготовку законопроекту, що дозволяє одностатеві шлюби.




У центрі Мадрида провалилася чергова акція протесту. Іспанські сили правопорядку в неділю ранком ліквідували наметове містечко "обурених" на центральній мадридській площі Пуерта дель Соль, затримавши 18 осіб.




На північно-заході Китаю, у повіті Миньсянь провінції Ганьсу в результаті особливо сильного граду й повені вже загинули 40 осіб, 18 пропали безвісти, ще 87 потерпілих перебувають у лікарні.



У Греції сьогодні буде зроблена ще одна спроба домовитися про формування нового коаліційного уряду після минулих в країні парламентських виборів, що відбулися минулого тижня.




24-летняя актриса АннаЛинн Маккорд уже десять лет снимается в сериалах и кинофильмах. Известна она, прежде всего, благодаря роли Наоми Кларк в сериале "90210: Новое поколение" и Иден Лорд в шоу "Части тела".



"У столиці Карелії спостерігається зростання антицерковних настроїв. Нічого дивного в цьому немає. Мисляча частина суспільства розуміє, що церква - це теж партія влади. РПЦ так само, як і ЕР дурить народ казками про те, як добре ми живемо, при цьому гребе під себе гроші", - написав Єфімов.




Депутати Держдуми від "Єдиної Росії" винайшли спосіб відповісти на акції протесту опозиції - вони висунули законодавчу ініціативу, яка посилює відповідальність за порушення на мітингах.





США надали Сирії гуманітарну допомогу на суму в 40 мільйонів доларів, йдеться в повідомленні Держдепартаменту.




Держдеп США заявив, що Вашингтон, як і раніше, готовий надавати допомогу Грузії для виконання вимог, що висуваються при вступі до НАТО, проте про терміни приєднання до Альянсу говорити поки що зарано.