Сб, 2024-04-20, 14:06
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Весь Архів новин

« 1 2 ... 180 181 182 183 184 ... 237 238 »



Громадяни Греції в неділю голосують на дострокових виборах до парламенту. У голосуванні 6 травня беруть участь 32 партії, партійні блоки і групи. З них, за даними соцоопитувань, 10 партій зможуть подолати трипроцентний бар'єр для проходження до парламенту.
Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2012-05-06| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




Президент США Барак Обама починає в суботу кампанію з переобрання на другий президентський термін з виступу перед студентами і своїми прихильниками в університеті штату Огайо.



В інтернеті з'явився відеозапис поїздки малюка Джека в Орегонський Зоопарк. На відео левиця близько хвилини намагається вдарити його лапою і схопити щелепами через скляний бар'єр.




У квітні Північна Корея відзначила 100-річчя свого засновника Кім Ір Сена. Був хоч і невдалий, але запуск першої північнокорейської ракети, пройшли пишний парад і концерти, на які вперше за багато років запросили зарубіжних журналістів.




Один із найбільших французьких автовиробників Renault оголосив про наміри отримати контроль над російською компанією "АвтоВАЗ", яка випускає автомобілі "Лада".





У Лондоні проходить незвичайна виставка - на огляд відвідувачів виставлено вміст жіночих сумочок.




Журнал Vogue - одне з найбільш впливових видань у світі моди - відмовився від роботи із занадто юними і занадто худими моделями. Свої підписи під відповідною угодою у четвер, 3 травня, поставили всі 19 головних редакторів журналів Vogue, які походять з різних країн світу.



Главным сайтом для российских пользователей Интернета, посещение которого каждый день уже стало обычным делом, стала в последние годы социальная сеть В контакте.




На протяжении последних пяти дней КНДР ставила электронные помехи глобальной системе навигации (GPS) гражданских авиалайнеров, прилетающих и улетающих из Южной Кореи.


З урахуванням дестабілізуючого характеру системи ПРО, а саме: створення ілюзії завдання безкарного удару, рішення про попереджувальне застосування наявних засобів ураження буде прийматися в період загострення ситуації.



Екс-спікер палати представників, консерватор-популіст Ньютон Гінгрич офіційно оголосив у середу про припинення виборчої кампанії.



У Росії на Кузбасі журналіст, фотограф і видавець Григорій Шалакін відшукав на зробленій ним у 2009 році світлині снігову людину. Інформація про істоту на фото з'явилася на сайті "Загадка кузбаського йєті".




Близько 20 осіб було затримано спецназом в Мінську в приватному будинку, який періодично орендується трупою "Вільний театр" - відомого в Європі, але не визнаного в Бєларусі творчого колективу.



16 травня 2011 німецька поліція затримала і допитала в Берліні Максуда Лодіна, громадянина Австрії, який прибув з Пакистану. При обшуку у нього виявили електронні носії інформації, карти пам'яті, з порнографічними фільмами.




Міжнародна організація праці оголосила про те, що в цьому році кількість безробітних у світі досягне відмітки в 202 мільйони осіб чи 6,1 відсотка від працездатного населення .