Пт, 2024-04-19, 18:26
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Весь Архів новин

« 1 2 ... 181 182 183 184 185 ... 237 238 »


От разрядов молний, особенно во время продолжающегося с июня по сентябрь сезона муссонных дождей, в Индии ежегодно гибнут сотни людей. Большинство жертв обычно приходится на граничащий с Западной Бенгалией равнинный штат Бихар.
Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2012-04-30| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




Пором, на борту якого перебувало близько 250 пасажирів, затонув у річці Брахмапутра в штаті Ассам на північному сході Індії в результаті шторму.



На прошлой неделе, когда Израиль отмечал 64-й День Независимости, верховный комиссар ООН по правам человека Нави Пиллай внесла еврейское государство в список стран, где ограничивают деятельность правозащитников.



В израильской больнице "Бейлинсон" в Петах-Тикве проведена уникальная операция по имплантации искусственного сердца. Радиостанция "Коль Исраэль" сообщила, что впервые в Израиль искусственное сердце имплантировано в качестве самостоятельного постоянного органа.




Сім осіб, у тому числі, троє дітей, загинули в результаті дорожньо-транспортної пригоди в Нью-Йорку, коли мікроавтобус вилетів з траси і впав на території місцевого зоопарку.




Пол Ходж, владелец мотеля из Кокоа-Бич (штат Флорида), попал в центр внимания СМИ благодаря отчаянной попытке удержаться на плаву: чтобы спасти бизнес, он превратил свой мотель в нудистский.




В американському містечку Боулдер служба охорони дикої природи евакуювала дикого бурого ведмедя, який з'явився на території Університету Колорадо.




Двоє кубинських акторів, які виконали головні ролі у фільмі про неповерненців, після зйомок самі втекли в США.




Міжнародний день танцю відзначається з 1982 року за рішенням ЮНЕСКО в день народження французького балетмейстера Жана Жоржа Новера.


Нобелевская премия по литературе была присуждена литератору в 2006 году со следующей формулировкой – писателю, «который в поисках меланхолической души родного города нашел новые знаки для обозначения столкновения и переплетения культур».



Площадь Японии увеличилась на 310 тыс квадратных км. Такое решение приняла комиссия ООН,  одобрившая расширение границ континентального шельфа Японии.



Генеральний директор Угорської нафтогазової компанії (MOL) Жолт Ернаді підтвердив, що компанія виходить із проекту спорудження міжнародного газопроводу Nabucco. Про це він заявив після зборів акціонерів компанії.




Голова представництва ЄС у Бєларусі Майра Мора, яка залишила Мінськ наприкінці лютого на вимогу бєларуської сторони, знову взялася до виконання своїх обов'язків.



Новий легковий флагман представила компанія Jaguar на Пекінському автосалоні. Седан XJ у версії Ultimate отримав не тільки оновлену зовнішність і розкішний салон, але і новий компресорний бензиновий мотор потужністю 340 кінських сил.




Студия Pixar снимет полнометражный мультфильм, посвященный Дню мертвых.