Чт, 2024-04-25, 17:41
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 30 31 32 33 34 ... 61 62 »


Неправильный уход за полостью рта, травмы и возрастные изменениями приводят к тому, что более 60% взрослого населения планеты страдают отсутствием нескольких зубов.
Останні Новини світу науки і технологій | Новини європейської України| Додано: 2013-09-25| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

чорна кава може замінити вино

 

Ізраїльські науковці дійшли висновку, що чорна кава, якщо нею запивати стейк, не дозволяє потрапити в кров від 50 до 80 відсоткам шкідливих речовин, що містяться в "червоному м'ясі"




Науковці визначили, що ступні є найменш привабливою частиною людського тіла. Такого висновку дійшли дослідники, вивчаючи зв'язок між сексуальним потягом і головним мозком.



Геофізики зі США відкрили на дні Тихого океану гігантський мегавулкан, який за своїми розмірами можна порівняти з Британією або з марсіанською горою Олімп.




На думку науковців Microsoft, з часом клавіатура матиме вузькоспеціалізоване значення.




У ще не народжених дітей - міцна пам'ять. Науковці довели, що немовлята запам'ятовують поєднання звуків, знаходячись в лоні матері.

 

 

 

Керувати маркетингом, розробкою дизайну і створенням користувацьких інтерфейсів продуктів компанії Motorola Mobility, купленої Google в 2011 році, буде iнтернет-маркетолог Гай Кавасакі.

 




В субботу, 31 августа, с 12 до 20 часов отклонение магнитного поля Земли от нормы (К-индекс) достигнет 5 единиц по 9-бальной шкале общепринятых измерений.



У надії врятувати свого кота по кличці Мікс від сечокам'яної хвороби, господарі дали ветеринарам свою згоду на хірургічне втручання.

Need for Speed Most Wanted

 

Если любите быструю езду, а также являетесь геймером, тогда утолить жажду скорости вам поможет игра Need for Speed Most Wanted nolimits, скачать которую быстро и бесплатно онлайн можно на сайте




Если человек относится к типу "совы", негативные черты характера вроде нарциссизма, психопатии, беспринципности и нечестности обязательно проявятся.



На небі у сузір'ї Дельфіна з'явилася найяскравіша з 1999 року нова зірка.За інформацією Центрального бюро астрономічних телеграм, першим нову виявив японський астроном Коічі Ітагакі (Koichi Itagaki).




Люди бояться і одночасно хочуть дізнатися відповідь на запитання, як довго їм залишилося жити.



Серпневий зорепад, потужний метеорний потік року Персеїди досягне максимум 12 серпня з 21.15 до 23.45 за київським часом - на небі з'являтиметься до 100 метеорів на годину.

Max Payne 3 GameWorks

 

Если вы любите компьютерные игры, а особенно очень интересные и увлекательные, но не знаете, где можно скачать игру Max Payne 3 GameWorks, тогда не паникуйте