Сб, 2024-04-20, 16:21
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Весь Архів новин

« 1 2 ... 31 32 33 34 35 ... 61 62 »

Игру GTA vice city Luminous

 

В последние годы компьютерные игры стали уже практически неотъемлемой частью жизни людей, а особенно молодежи, подростков, и просто молодых людей душой и телом

Останні Новини світу науки і технологій | Новини європейської України| Додано: 2013-08-09| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Человеку впервые удалось почти в буквальном смысле заглянуть в самое раннее "детство" Вселенной - когда ей было всего от 100 до 300 лет от роду.


Близнюки Келлі своєю генетичною схожістю вирішили допомогти розвитку науки. Дослідники розраховують отримати в результаті експерименту чисті дані, оскільки різниця у показниках здоров'я у братів буде обумовлена лише впливом космосу, а не спадковими та вродженими чинниками.

 

По данным американского космического агентства NASA, в ближайшее время магнитное поле Солнца перевернется - это событие происходит с цикличностью в 11 лет и связано с достижением светилом пика активности.



Науковцям вдалося довести те, що дельфіни-афаліни Tursiops truncatus здатні не тільки називати один одного по імені, а й пам'ятати родичів протягом не менш ніж двадцяти років.




Марсохід NASA Curiosity вирушив до вершини гори Маунт-Шарп, щоб "прочитати" всі сторінки історії стародавнього озера, на дні якого була ця гора.




Українські вчені прогнозують у серпні найпотужніші спалахи на Сонці і, як результат, сильні магнітні бурі.



Як вдалося з'ясувати науковцям у результаті дослідження, любов людини до певного смаку морозива може розповісти про те, який у неї характер.



Як показали нові дослідження, хорошим способом розв'язати складну задачу або знайти відповідь на запитання є склянка звичайної води.



Британские инженеры из Бристольской лаборатории робототехники в Университете Западной Англии научились заряжать мобильный телефон мочой.

 

 

 

 

Система видеонаблюдения – подсистема современных систем безопасности, предоставляющая службе безопасности достаточную информацию о проникновении на охраняемые объекты.




Виявилось, що спів, який пов'язаний з контролем над диханням і відчуттям гармонії, не менш корисний для здоров'я, ніж заняття йогою.

вытяжка

 

Практически в каждой современной квартире есть вытяжка. Она особенно нужна людям, которые много времени проводят на кухне. Без вытяжки достаточно быстро загрязняется кухонная мебель.





Команда дослідників з Паризької обсерваторії протестувала новітній атомний годинник, здатний вимірювати час з рекордною точністю.



У плазмі Сонця постійно спалахують "іскри" - дуже потужні викиди енергії.