Сб, 2024-04-20, 11:26
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Весь Архів новин

« 1 2 ... 33 34 35 36 37 ... 61 62 »


У ніч проти 1 червня повз нашу планету пролетить гігантська скеля під назвою 1998 QE2. Астероїд удев'ятеро перевищує за розмірами один з найбільших океанських лайнерів - Queen Elizabeth 2.
Останні Новини світу науки і технологій | Новини європейської України| Додано: 2013-05-28| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Провівши дослідження на пляжах Бретані, французькі науковці з'ясували, що в жінках з татуюваннями чоловіки бачать "легку здобич".



Група дослідників із США, Тайваню та Китаю, яка вивчала регенерацію зубів алігаторів, повідомила, що подібний процес, можливо, може бути запущений штучним способом і у людей.



Японські науковці заявляють, що їм вдалося встановити причину, з якої жінки живуть довше за чоловіків. За словами дослідників, вся річ в імунній системі організму.




Молодий американський службовець використав комп'ютер вартістю 238 млн дол, намалювавши перший малюнок за допомогою ЕОМ.



На самом деле, первым создать периодическую таблицу химических элементов  предложил Джон Александр Ньюленд.




Люди, які часто говорять "я", схильні до депресії й тривожності. А ось,і якщо людина часто використовує слово "ми", йому подібні проблеми не загрожують.



Науковці з Лос-Аламоської національної лабораторії (штат Нью-Мексико), якою відає Міністерство енергетики США, повідомили про існування робочого прототипу обчислювальної мережі, заснованої на квантовій механіці.




Американські наркологи успішно завершили клінічні випробування вакцини, котра навчає імунну систему щурів розпізнавати молекули героїну та його похідних і нейтралізувати їх.




Мати вдома собаку дійсно корисно для здоров'я. Такий висновок дослідження, проведеного вченими під керівництвом доктора Дебори Уеллс.





6 травня першими на небосхилі з'являться ета-Аквариди, пов'язані зі знаменитою кометою Галлея.




Науковці вважають, що довголіття безпосередньо залежить від стану урини: чим вищий вміст білкових фракцій у сечі, тим гірше прогноз.




Марсохід Opportunity перечекав лихі часи, нарешті заворушився й виконав серію посланих раніше із Землі команд.



Астрономы NASA 1 мая зафиксировали мощнейший выброс вещества на Солнце. В результате в космос устремились более миллиарда тонн вещества, летящего со скоростью свыше миллиона миль в час.




Вчені з Хорватії вивели бджіл, які в змозі відчути міну з відстані п'яти кілометрів, навіть якщо вони знаходяться під землею.