Ср, 2024-04-24, 04:59
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 34 35 36 37 38 ... 61 62 »



Космічний телескоп "Гершель", створений Європейським космічним агентством і запущений в 2009 році, припиняє свою роботу, оскільки його енергетичні запаси підійшли до кінця.
Останні Новини світу науки і технологій | Новини європейської України| Додано: 2013-04-30| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




Група уругвайських науковців оголосила про народження фосфоресцентних генетично модифікованих овець. "У Латинській Америці ще не вироблялися генетично модифіковані тварини цього виду.




Горбаті кити здатні винаходити нові способи полювання і навчати їм своїх родичів. Це означає, що у китів існують культурні традиції, які не можна пояснити суто генетичними чинниками.



Штам вірусу пташиного грипу H7N9, що зазнав мутації, може передаватися людині від інших ссавців, повідомив китайський вчений, академік Лі Ланьцзюань, який займається дослідженням вірусу.




Эта операционная система, созданная специально для коммуникаторов, планшетных компьютеров, нетбуков и многого другого, открывает перед владельцем волшебный мир увлекательных игр и умных приложений.

Идеальная планета для переселения людей

 

Специалисты NАSА заявили, что в пределах Солнечной системы есть планета, которая может подходить для жизни людей. Неожиданную идею поддержали американские ученые.





Науковці виявили, що нова музика здатна активізувати мозкову діяльність слухача і, подібно до сексу, викликати виділення хімічних речовин, які діють на центр задоволення.



У суботу, 13 квітня, Землю накриє потужна магнітна буря класу G2, яка може призвести до збоїв у роботі електронного обладнання, а також погіршення самопочуття людей.




Багато жінок міркує над питанням: що робити, щоб груди були пружними і не обвисали? Французькі науковці відповідають: не носити бюстгальтера.



Марсохід Curiosity залишився без зв'язку із Землею через проходження Марса за Сонцем. Під час перерви, яка триватиме приблизно до початку травня, на борту ровера будуть працювати тільки два прилади з десяти.



Писана черепаха (Chrysemys picta) - науковці впевнені, що геном цього плазуна навчить людство протистояти хворобам, низьким температурам і безкисневому середовищу.



Дослідження американських психологів показало, що задоволені своїм шлюбом молодята в перші роки спільного життя набирають вагу і з часом продовжують гладшати.



Чоловіки повністю програють в битві статей - таку заяву зробила жінка-науковець з Австралії Дженні Грейвс. За її словами, чоловік як вид вимре через п'ять мільйонів років.





Наші гени є своєрідним "клеймом виробника", створеним мільярди років тому десь у нашій галактиці.



Науковці з японської компанії Neurowear винайшли навушники Mico, які можуть стати справжньою знахідкою для меломанів. Річ у тім, що навушники можуть підбирати музику під настрій слухача.