Вт, 2024-04-16, 15:34
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Весь Архів новин

« 1 2 ... 35 36 37 38 39 ... 61 62 »

Російський промисловий дизайнер Вадим Кібардін, що живе в Празі, створив бездротову мишу, що літає, під назвою Bat. Пристрій є комп'ютерним маніпулятором, який в робочому стані не торкається поверхні столу і висить на відстані від неї.
Останні Новини світу науки і технологій | Новини європейської України| Додано: 2013-03-20| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




Марсохід Curiosity, який останні кілька тижнів зазнає технічних труднощів, у неділю, 17 березня, переключився в "безпечний режим" через незначні програмні збої.



Комета PanSTARRS в ці дні видна з Північної півкулі; у листопаді на небі буде видна інша комета, яка буде світити як повний Місяць.



Деякі клітини крові виявилися здатними приєднуватися до нейронів у центрі апетиту в мозку і виробляти гормон BDNF, що викликає відчуття ситості, що дає змогу використовувати їх або сам гормон як засіб для зниження ваги.



У США створено робота на ім'я Yeti, здатного прокладати безпечний маршрут по крижаних полях. Незвичайна машина розроблена науковцями та інженерами з військової лабораторії CRREL.



Електронні татуювання, що не бояться води, тепер можуть стежити за ритмом серця під час повсякденної активності. Науковці знайшли спосіб "вкарбувати" відстежувальні пристрої прямо в шкіру пацієнта.



Найближчими днями в небі любителі астрономії зможуть поспостерігати політ яскравої комети C/2011 L4 Pan-Starrs, яка наблизиться до Землі на кілька днів, а в наступний раз повернеться тільки через сто тисяч років.




Цей "інтернет-мозок" являє собою загальнодоступну інформаційну базу, що містить опис об'єктів, з якими роботи можуть зіткнутися в реальному світі.




Препарати для боротьби зі старінням стануть доступні протягом п'яти років. Про це заявили співробітники Університету Нового Південного Уельсу в Сіднеї (Австралія).



Земля - живий організм, її біосфера - головна перетворююча сила, зачатки якої були занесені на третю від Сонця планету з космосу, стверджував світило світової і вітчизняної науки ХХ століття - Володимир Іванович Вернадський.




Любителі зоряного неба можуть насолодитися рідкісним видовищем: з 8 березня в нічному небі над Північною півкулею можна побачити яскраву комету.



Війни із застосуванням безпілотних літальних апаратів (БПЛА) вже стали реальністю.



Японські генетики на чолі з російським науковцем Костянтином Агладзе вперше виростили зі стовбурових клітин живе людське серце. Це прорив не тільки для трансплантології, а й для фармацевтики.



У США в ході розгляду великого колективного позову проти Apple компанія погодилася добровільно повернути гроші позивачам, чиї діти без дозволу витратили значні кошти в мобільних додатках




Песимістично налаштовані люди живуть довше, ніж оптимісти. Про це заявили співробітники університету Ерлангена-Нюрнберга у Німеччині.