Чт, 2024-04-25, 09:21
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 129 130 131 132 133 ... 182 183 »



Народний депутат від опозиції Володимир Ар'єв поділився у своєму Фейсбуці цікавою думкою про те, як домогтися особистого голосування.
Останні Політичні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-12-13| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




Опозиціонерка Олександра Кужель обурена особливою жорстокістю декількох "регіоналів", які брали участь в останній бійці в парламенті.



У партії "Свобода" заявляють, що надішлють до відповідних органів влади запити: з яких підстав і ким було дано вказівку на встановлення металевого паркану навколо площі Верховної Ради.



Перше ж засідання Верховної ради VII скликання призвело до жорсткого протистояння представників опозиції і Партії регіонів.




За словами нардепа Юрія Стеця, Юлія Тимошенко залишиться єдиним кандидатом на президентську посаду від Об'єднаної опозиції.



Опозиція вимагатиме від ЦВК зареєструвати наступного депутата у списку замість Олександра Табалова та перевиборів на окрузі його сина Андрія.



У Верховній Раді сьомого скликання буде 27 комітетів і одна слідча комісія. Таке рішення затверджено на підготовчій раді у вівторок, 11 грудня.



Микола Азаров ще щонайменше рік буде прем'єр-міністром України. Таку думку висловили на прес-конференції в Києві директор Агентства моделювання ситуацій.



Широка коаліція в парламенті неможлива в принципі, може бути так звана квазі-коаліція, а Микола Азаров, цілком ймовірно, не набере достатньої кількості голосів для посади прем’єр-міністра.




Події і в Киргизії, і в Таджикистані, і в Україні, за словами колишнього керівника ФСБ Росії, знаходяться в динаміці. Він відзначив, що "ми з цим постійно маємо справу".



"Я правду сказав своїм лідерам. А вони хай розбираються з лідерами… Тому що не здавали наверху, а здавали керівники місцевих партійних організацій", - додав він.




ВО "Свобода" готове до проведення переговорів з партією "Батьківщина" про можливість висунення єдиного кандидата на президентських виборах.





Олег Тягнибок переобраний головою ВО "Свобода", він очолюватиме політсилу найближчі два роки.


Тоді б ми точно побачили, на що здатний народ. На що здатні ці люди, яких псевдоеліта давно називає простими. На те, щоб закликати людей до громадянського спротиву, треба мати моральне право, а не значок на лацкані", - заявив письменник.




Новообраний депутат від УДАРу по округу №144 Сергій Каплін заявив, що за входження до владної більшості йому пропонували $5 мільйонів.