Пт, 2024-03-29, 11:01
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 133 134 135 136 137 ... 182 183 »


Брестська влада в Бєларусі заборонила встановлення меморіальної дошки, присвяченої створенню першої сотні Української повстанської армії в селі Дивин Кобринського району.
Останні Політичні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-11-05| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


Учора, 4 листопада, лідери опозиційних політичних сил на знак протесту проти фальсифікації результатів виборів пригрозили відмовитися від депутатських мандатів, обнулити виборчі списки партій і відкликати кандидатів, які перемогли в мажоритарних округах.



Об'єднана опозиція проводить мітинг протесту проти фальсифікацій на виборах до Верховної Ради України біля будівлі Центральної виборчої комісії.




В партії "УДАР Віталія Кличка" розглядають можливість невизнання виборів та відмови від партійного списку і своїх переможців у мажоритарних округах.



Знімальна група телеканалу ТBі у виборчому окрузі №11 у Вінниці при спробі журналістів потрапити в зал засідань окружної виборчої комісії була побита бійцями спецпідрозділу "Беркут".



Об'єднана опозиція скликає всі опозиційні сили на мітинг протесту проти фальсифікацій на виборах у Верховну Раду України, який відбудеться в понеділок, 5 листопада, біля будівлі Центральної виборчої комісії.




Голова Центральної виборчої комісії Володимир Шаповал називає неподобством ситуацію з підрахунком голосів у деяких окружкомах Києва.




На Хмельниччині в одномандатному окрузі №189 переміг висуванець ВО "Свобода" Ігор Сабій. Ці дані оприлюднені на сайті ЦВК.




У 211 окрузі в Києві за даними 100% протоколів переміг представник Об'єднаної опозиції Сергій Терьохін.



У новому складі парламенту фракція Партії регіонів може поповнитися мінімум 26 депутатами, які перемогли на виборах як самовисуванці. Умовно їх можна розділити на кілька груп. По-перше, нинішні нардепи-"регіонали" і їхні протеже.



На Хмельниччині у 189 окрузі (центр м. Красилів) досі не ввели на сервер ЦВК дані протоколів з результатами голосування на 18 дільницях. Про це повідомив член ВО "Свобода" Олександр Симчишин.



У Києві, в окружній виборчій комісії №211, де перемагає кандидат від опозиції Сергій Терьохін, а представники кандидата від Партії регіонів Ігоря Лисова влаштували перерахунок голосів виборців з дільниці №800029, пропали дві коробки з бюлетенями.


Руководитель избирательного штаба ВО "Батькивщина" во Львовской области Степан Кубив считает, что задержки с передачей данных на парламентских выборах связаны с техническими погрешностями в протоколах.



События после воскресного голосования во многих участковых и окружных комиссиях напоминали эпизоды жесткого противостояния времен 2004 года.



Віце-президент Національного фонду демократії Надя Дюк заявила, що Україна добре навчилася технічно проводити вибори, щоб закордонні спостерігачі не бачили масових порушень у день голосування.