Ср, 2024-04-24, 01:41
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 134 135 136 137 138 ... 182 183 »


События после воскресного голосования во многих участковых и окружных комиссиях напоминали эпизоды жесткого противостояния времен 2004 года.
Останні Політичні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-11-01| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Віце-президент Національного фонду демократії Надя Дюк заявила, що Україна добре навчилася технічно проводити вибори, щоб закордонні спостерігачі не бачили масових порушень у день голосування.

В гражданской сети «Опора» отметили системное использование административного ресурса и подкупа избирателей, которые имели значительное влияние на выборы. Наблюдатели также зафиксировали фотографирование бюллетеней в кабинках, что может свидетельствовать об организованном подкупе избирателей.


Один з лідерів Об’єднаної опозиції "Батьківщина" Микола Томенко заявляє, що єдиний вихід із ситуації в "проблемних окружкомах" - самостійний підрахунок голосів Центральною виборчою комісією, повідомили у прес-службі Томенка.



На всіх проблемних виборчих округах практикується одна й та сама схема фальсифікацій. Про це розповів глава ради об’єднаної опозиції Арсеній Яценюк, відвідавши у понеділок кілька ОВК Києва.




За попередніми даними Центрвиборчкому, кандидати від Партії регіонів можуть отримати понад 115 депутатських мандатів у мажоритарних округах.




За попередніми даними ЦВК, 117 депутатських крісел дістається регіоналам, 45 - самовисуванцям, 40 - ГО "Батьківщина", 11 - свободівцям і 5 - "УДАРовцам".


Міжнародні організації, зокрема, спостерігачі Організації з безпеки та співробітництва в Європі, Парламентської Асамблеї Ради Європи та Парламентської асамблеї НАТО не задоволені процесом виборів до Верховної Ради в Україні.





Спостерігачі ENEMO відзначають більшу кількість порушень на виборах в Україні, порівняно з попередніми виборами.




У Києві на 8 з 13 округів та у Полтавській області у 7 з 8 округів на парламентських виборах перемагають представники Об'єднаної опозиції "Батьківщина".



Гражданская сеть "ОПОРА" переносит пресс-конференцию относительно обнародования своего подсчета голосов на выборах в Верховную Раду. Об этом сообщает пресс-служба движения.


В неділю, 28 жовтня, о 20:00 в Україні завершилося голосування виборців на парламентських виборах і розпочався підрахунок голосів. Ці вибори вперше з 2002 року проходили за змішаною системою - 225 народних депутатів оберуть за партійними списками і 225 - в одномандатних виборчих округах.




Як відомо, з цього ж округу від Партії регіонів балотується Олександр Пресман. Раніше він визнавав, що має, крім українського, паспорт США.



Дніпропетровська облорганізація УДАРу заявляє про системні порушення під час виборів в області. Про це на прес-конференції в неділю повідомив керівник юридичної служби обласного штабу партії В’ячеслав Шестириков.



В Об'єднаній опозиції "Батьківщина" вже зареєстрували понад 1 тис. порушень під час голосування. Про це сьогодні на брифінгу повідомив керівник Юридичного управління центрального штабу Об'єднаної опозиції "Батьківщина" Павло Петренко.