Чт, 2024-03-28, 14:58
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 136 137 138 139 140 ... 182 183 »


Чтобы наша армия стала такой, как об этом заявил ранее начальник Генерального штаба на оборонные нужды необходимо тратить во много раз больше, чем Украина тратит сегодня
Останні Політичні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-10-22| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




Об'єднана опозиція попросила генпрокурора порушити кримінальну справу за фактом незаконного відеоспостереження за Юлією Тимошенко й поширення відео в інтернеті.


Біля Генеральної прокуратури зібралося близько 20 осіб на підтримку екс-прем'єра Юлії Тимошенко. Мітингувальники встановили скріплені між собою три коробки. На них поставили коробку із портретом Віктора Януковича: "Головне страховище України"




Лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок припускає виникнення нового Майдану після парламентських виборів, але "тільки за бажанням суспільства".



У рамках кампанії "Фільтруй Раду!" учасники руху "Чесно" загалом дослідили 2306 кандидатів (за партійними списками та у мажоритарних округах) та виявили серед них 937 порушників критеріїв "Чесно".




Парасольки, корвалол, музика Прокоф'єва та групи "Бутирка", морозиво за 15 копійок, "Смерть жукам", поросята, овес для коней.


Громадська культурна асоціація "Боніфаціанська академія" вручила Євгенії Тимошенко міжнародну премію Боніфація VIII, присуджену її матері - екс-прем'єр-міністру України Юлії Тимошенко, яка через ув'язнення у в'язниці не змогла бути присутньою на цій церемонії в Римі.




Прем'єр Канади Стівен Харпер різко розкритикував уряд Віктора Януковича за переслідування і погрози на адресу політичних опонентів.



У переговорах за погодженням мажоритарних кандидатів від опозиції і "УДАРу" в столичних округах спрацював принцип здорової конкуренції.



Голова Ради Об'єднаної опозиції "Батьківщина" Арсеній Яценюк визнає, що при нинішньому Президенті опозиції, у разі її перемоги на виборах, буде важко сформувати уряд.







Спостерігачі зафіксували у сина прем'єр-міністра, кандидата-мажоритарника від Партії регіонів Олексія Азарова більше тисячі фактів порушень ведення виборчої кампанії.




Сьогодні, 19 жовтня, представники партій "Батьківщина" та "Свобода" підпишуть політичну угоду "Про створення коаліції демократичних сил у Верховній раді VII скликання".




Захисники екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка оскаржили дії Менської колонії щодо порушення вимог надання побачень і конфіденційності.




У списки виборців на виборчій дільниці №121326 виборчого округу №25, що на території Червоногвардійського району Дніпропетровська, внесено 700 бездомних.



"Регіонал" Владислав Лук'янов перед виборами у своєму окрузі піариться на відкритті дитячих майданчиків, а також приміряв на себе образ Джеймса Бонда.