Чт, 2024-03-28, 19:04
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 138 139 140 141 142 ... 182 183 »



Висока явка виборців 28 жовтня, під час парламентських виборів, може запобігти масовій фальсифікації результатів волевиявлення громадян.
Останні Політичні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-10-11| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Лише 3,5% українців готові протестувати проти згортання демократії в країні. Про це свідчить соцопитування, проведене Фондом "Демократичні ініціативи" імені Ілька Кучеріва спільно з Київським міжнародним інститутом соціології.


Блаженніший Любомир переконаний, що бути вільним означає бути відповідальним. Свідомо продаючи свій голос на виборах, і тим самим безвідповідально ставлячись до майбутнього своєї держави, українці своїми руками продають свою свободу.



Міжнародна фундація виборчих систем (IFES) знайшла хиби в українському виборчому законодавстві, механізмах формування комісій і контролі за фінансуванням передвиборчої агітації.



Рівень довіри до українських політиків у Європейському Союзі дуже низький, тому вся увага Європи зараз зосереджена на виборах до Верховної Ради України.



Якби вибори до Верховної Ради відбулися наприкінці вересня, то їх би виграла Партія регіонів, а 5%-й бар’єр здолали б 5 політичних сил.



Парламентські вибори в Києві може бути зірвано, заявила директор Фонду "Демократичні ініціативи" імені Ілька Кучеріва Ірина Бекешкіна.




У Партії регіонів і Об'єднаній опозиції "Батьківщина" мають намір переглянути виборчі списки.




За даними Об'єднаної опозиції, якби вибори проходили зараз, їх політична сила набрала б не менше 30%, Партія регіонів - не більше 24%.



Партія регіонів як і раніше лідирує серед електоральних уподобань громадян України. "УДАР" Віталія Кличка обганяє за кількістю симпатиків Об'єднану опозицію "Батьківщина", про що свідчать дані опитування.



В парламентських виборах-2012 беруть участь представники 87 партій, при цьому за списками - тільки 22. За оцінками видання "Дзеркало тижня. Україна", ознаками "технічних" володіють не менше 40 партій.


Екс-прем'єр Юлія Тимошенко посіла третє місце серед претендентів на Нобелівську премію Миру. Афганська борець за права людини та права жінок Сіма Самар є найсерьйознішою кандидаткою на цьогорічну Нобелівську премію.




В Адміністрації президента розроблено зміни до Конституції України, що реформують питання правосуддя.




Екс-держсекретар США Кондоліза Райс у своєму листі, який вона передала Юлії Тимошенко, висловлює їй слова підтримки. Про це йдеться у її листі.




Попередні висновки канадської місії спостерігачів про перебіг парламентської виборчої кампанії в Україні викликають занепокоєння, повідомили в прес-службі Посольства Канади в Україні.