Чт, 2024-04-25, 09:53
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 140 141 142 143 144 ... 182 183 »


Поки політики сперечаються про статус державної мови, більше половини жителів України говорять і пишуть з помилками, не володіючи як слід ні російською, ні українською.
Останні Політичні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-09-28| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Журнал "Український тиждень" заявляє про витискання видання з ринку шляхом блокування його доступу до читачів, що пов'язано з критикою влади в тижневику.


Наявні: недосконалість виборчого законодавства; відсутність незалежного правового реагування на його порушення; високий рівень тіньової економіки та корумпованості державного апарату; ігнорування принципу поділу влади та фактична концентрація всієї державної влади в руках президента.



Українські виборці не очікують особливих позитивних зрушень у парламенті після виборів у цьому році.



Центральна виборча комісія (ЦВК) зняла з реєстрації 11 кандидатів-мажоритарників на виборах до Верховної Ради України, зокрема п'ятьох - в окрузі, де балотується народний депутат фракції Партії регіонів Ківалов.



В агітаційному наметі від Партії Регіонів у Криму пропонували школярам пограти у подобу боулінгу проти політичних опонентів. Про це свідчить відео, зняте очевидцями.



Депутат від Партії регіонів Віталій Журавський вирішив відкликати свій законопроект про наклеп. Про це у вівторок, 25 вересня, повідомила прес-служба Партії регіонів.



Постанова ЦВК про дозвіл голосування за відкріпними талонами тільки в межах округу порушує права виборців.




Україна увійшла до групи країн, де наближені до влади проплачені коментатори маніпулюють і направляють дискусії в Інтернеті в потрібне русло




ОВК округу №135 (Приморський район Одеси) відхилила список кандидатур, запропонованих ВО "Свобода" до складу дільничних виборчих комісій.



Експерт зазначив, що для бізнесменів, які балотуються в народні депутати, велике значення відіграє поняття депутатської недоторканності як фактора захисту власного бізнесу.




За кількістю осіб, які хочуть проголосувати за заявою про зміну місця голосування, 222 округ Києва лишається лідером, про що свідчить витяг з державного реєстру виборців.



Київ і Київська область лідирують за кількістю порушень, пов'язаних з виборчим процесом, свідчать дані Міністерства внутрішніх справ України.


Україна стала однією з найгірших з-поміж пострадянських країн за ступенем прозорості роботи уряду – такими є результати дослідження, проведеного за перші півроку реалізації проекту "Партнерство відкритого уряду".




Якби вибори відбулися найближчим часом, за Партію регіонів проголосували б 21,2% громадян, а за Об'єднану опозицію – 17,2%.