Чт, 2024-03-28, 13:19
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 141 142 143 144 145 ... 182 183 »


18 вересня Верховна Рада проголосувала в першому читанні за зміни до Кримінального та Кримінально-процесуального кодексів щодо посилення відповідальності за посягання на честь і гідність людини.
Останні Політичні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-09-18| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Влада готова надати кредитним установам доступ до більшості державних баз даних, які допоможуть банкам краще оцінювати платоспроможність клієнтів і не допускати випадків кредитного шахрайства.



Турчинов зазначив, що на вихідних була спроба через ЗМІ "спровокувати псевдосенсацію", засновану на заявах Мельниченка про причетність Юлії Тимошенко до вбивства Щербаня, повідомляє прес-служба БЮТ.



У Києві на Майдані Незалежності пройшла акція на пам'ять про Георгія Гонгадзе, який зник 12 років тому, та інших загиблих за роки незалежності країни українських журналістів.



Сьогодні, у дванадцяті роковини зникнення журналіста Георгія Гонгадзе, у Володимирському соборі Києва пройшла панахида пам’яті журналістів, які загинули через свою професійну діяльність.




Екс-майор Микола Мельниченко вимагав у "Батьківщини" грошей і місце у списку або забезпечити йому проходження у Верховну Раду по мажоритарному округу.


Представники Росії та Казахстану в черговий раз висловили думку, що вступ України до Митного союзу більше відповідає її інтересам, ніж спроби через Угоду про асоціацію та створення зони вільної торгівлі з ЄС згодом стати його членом.


У парламент наступного скликання хочуть потрапити представники різних професій - від слюсарів до секретарок, але найцікавішим є те, що з 3109 кандидатів-мажоритарників є 293 людини (майже кожен десятий), які офіційно взагалі числяться безробітними.



Колишній державний секретар США Кондоліза Райс передала лист підтримки екс-прем'єр-міністру України Юлії Тимошенко, яка перебуває у в'язниці.



Комітет виборців України вважає прямий підкуп виборців найбільш небезпечним порушенням для фальсифікації підсумків виборів Верховної Ради.



Журналісти знайшли заміський маєток міністра в елітному котеджному містечку Авгур, що на 31 кілометрі обухівської траси. Цю інформацію підтвердили місцеві жителі, одноголосно вказавши на один і той самий будинок.




Комітет виборців України вважає прямий підкуп виборців найбільш небезпечним порушенням для фальсифікації підсумків виборів Верховної Ради.



У разі визнання Партії регіонів переможцем парламентських виборів у країні можливий "новий Майдан". Про це на прес-конференції в Житомирі заявив голова Ради Об’єднаної опозиції "Батьківщина" Арсеній Яценюк.



У роботі 9-ї Ялтинської щорічної зустрічі "Україна і світ: долаючи завтрашні виклики разом" візьме участь 66-й державний секретар США (2005-2009), радник президента США з національної безпеки (2001-2005) Кондоліза Райс.



США наполягають на звільненні колишнього прем'єр-міністра, лідера партії "Всеукраїнське об'єднання "Батьківщина" Юлії Тимошенко. Про це журналістам сказав посол США в Україні Джон Теффт.