Пт, 2024-04-19, 08:33
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Весь Архів новин

« 1 2 ... 144 145 146 147 148 ... 182 183 »


У список конфіскату потрапили всі меблі: ліжка подружжя і двох синів, кілька шаф, тумбочки, стінка, люстри у всіх кімнатах, шкіряний диван, кілька столів, крісла, стільці і різні статуетки, що не мають особливої цінності".
Останні Політичні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-08-30| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


Заступник голови Центральної виборчої комісії Жанна Усенко-Чорна не відкидає можливості судового оскарження постанови ЦВК щодо форми і тексту виборчого бюлетеня.


Вищий спеціалізований суд України з розгляду цивільних і кримінальних справ вважає, що касаційна скарга захисту екс-прем'єра України Юлії Тимошенко на вирок у "газовій справі" задоволенню не підлягає.



Вищий спеціалізований суд України з розгляду цивільних і кримінальних справ у середу оголосить рішення щодо касації захисту екс-прем'єра Юлії Тимошенко.



Технологія "клонів" кандидатів у народні депутати на мажоритарних округах може бути використана як технологія фальсифікації під час підрахунку голосів.



Об’єднана опозиція активно використовує проти партії "Удар" технології чорного піару. Про це йдеться в заяві прес-служби партії.



Кандидат від Партії регіонів та масажист прем’єра Миколи Азарова Сергій Федоренко заробляє та піариться на відремонтованих державою басейнах.



Токмацька райдержадміністрація Запорізької області, управління комунального господарства і КП "Контакт" Токмацької міськради уклали угоди з ТОВ "Запорізький коксохімремонт" щодо ремонту об’єктів.



Кандидат у депутати, лідер Радикальної партії Олег Ляшко нецензурно висловився на адресу політтехнолога Сергія Гайдая. Про це написав Гайдай у своєму Facebook.



Конституційний суд України визнав відповідними вимогам статей 157 і 158 Конституції законопроект про внесення змін до Основного закону, що передбачає обмеження депутатської недоторканності.



До парламенту впевнено проходять чотири партії - Партія регіонів, ВО "Батьківщина", "УДАР" і Компартія.



Наприкінці 2011 року ВАСУ очолив донеччанин Ігор Текміжев. Цей суд є головною судовою площадкою для розгляду спорів, пов'язаних з виборами.




У новій Верховній Раді не буде багатьох відомих нардепів. Для того щоб іти за списком або по округу, треба мати певні ресурси, звичайно, фінансові.



"Євросоюз дедалі більше розглядає свої відносини з Україною через призму конфлікту між президентом Віктором Януковичем та колишнім прем’єром Юлією Тимошенко", - зазначив він.



"Теперішня влада здає Україну частину за частиною. Тож якщо так буде й далі, то потрібно брати в руки зброю".