Чт, 2024-03-28, 12:51
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 71 72 73 74 75 ... 95 96 »



У Криму поблизу аеропорту "Сімферополь" у повітряному потоці виник смерч. За даними очевидців, це природне явище можна було спостерігати майже 15 хвилин.
Останні Новини з регіонів України | Новини європейської України| Додано: 2013-06-11| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Харьков крупный город с хорошим транспортным соединением. Логично предположить, что уехать отсюда можно в любом направлении, используя любой удобный вид транспорта.


45 тисяч жителів Херсона залишилися без води через борги водоканалу перед енергетиками. Як повідомили у міському водоканалі, 6 червня в другій половині дня працівники "Херсонобленерго" знеструмили 20 об`єктів водопостачання міста.


Директора Департаменту кадрового забезпечення Секретаріату Кабінету міністрів України Юрія Євтєєва звинувачують у самочинному захопленні громадського пляжу, що належить територіальній громаді села Осещина Вишгородського району.




Телеканали Донецька не захотіли крутити анонси акції опозиції на 31 травня й відмовили в ефірах лідерам опозиції.

Известная украинская актриса в беседе с журналистами призналась, что накануне наконец-то приобрела себе очень удобно кресло груша Poparada по выгодной цене с помощью сайта poparada.com.ua. А кроме того она поделилась с представителями СМИ своими впечатлениями от съемок


"Регіонал" запропонував змінити систему розподілу податкових коштів між центром і місцевими радами за принципом, який використовується у Німеччині та Канаді. Юхим Звягільський відповів: "Красти треба менше і всім буде добре ... І не треба законів".


Губернатор Донецкой области Андрей Шишацкий заявил, что жители Донецкой области дадут отпор организаторам акции "Вставай, Украина!".


Несмотря на закон и кучу контрольных органов, берега Днепра все чаще становятся доступными лишь избранным.




Під час візиту президента Віктора Януковича до Дніпропетровська у вівторок в одній з пробок розгнівані далекобійники накинулися на ДАІшника, який своїм тілом перекрив рух вантажних автомобілів.



Генеральний консул РФ у Сімферополі Володимир Андрєєв опинився в центрі скандалу, заборонивши членам російської делегації йти на прем'єру художнього фільму "Хайтарма", що розповідає про депортацію кримськотатарського народу.



За принципом народної толоки кримські татари створили фільм про трагедію депортації. Стрічку "Хайтарма" – "Повернення" – знято коштом підприємця з Москви, а більшість ролей зіграли непрофесійні актори.




Люди начинают переживать из-за вероятного нашествия опасных ос. Огромных размеров насекомые в страхе держат весь городской центр украинского Кировограда.



Прикриваючись турботою про сиріт, регіонали намагаються запровадити оподаткування дивідендів і операцій з цінними паперами та вивести із списку заборонених до приватизації підприємство в центрі Донецька.



У Рівному знаходиться бункер екс-рейхскомісара України, близького прихильника Адольфа Гітлера Еріка Коха. Будівля на даний момент знаходиться на балансі Рівненського міськвиконкому.