Пт, 2024-03-29, 07:24
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 73 74 75 76 77 ... 95 96 »


Сума вливань у Донецьку область у 2012 році виявилася рекордно високою, причому такою, що регіон вийшов у лідери за обсягами поглинання бюджетних коштів.
Останні Новини з регіонів України | Новини європейської України| Додано: 2013-03-19| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




У Євпаторії пропали три івуарійських футболісти, 20-річні Бамба Мамаду і Бамба Абубакр та 19-річний Куа Роджер Ібрагім.



Ініціативна група у складі семи депутатів Горлівської міськради (Донецька область) стурбована ситуацією, що склалася в депутатському корпусі та міської організації Партії регіонів.


Станом на ранок 18 березня до 70 населених пунктів Західної України був відсутній проїзд. Про це повідомляє прес-служба Держслужби надзвичайних ситуацій.




В Ірпінській міській раді під час 43-ї сесії між безпартійним депутатом Тимофієм Буслом та "УДАРівцем" Ярославом Місяцем сталася штовханина.



Пляма нафтопродуктів у Чорному морі біля узбережжя Одеської області повинна самоліквідуватися. Так вважає начальник відділу екологічного та радіаційного контролю в пунктах пропуску Державної екологічної інспекції з охорони довкілля.

Балерина и артистка говорит, что когда ей понадобились гаражные ворота по выгодной цене, то их поиски она осуществляла во всемирной сети Интернет. По ее словам, она рада, что именно так поступила, так как гаражные ворота в мировой паутине ей удалось выгодно купить на специализированном сайте kaskadplus.com.ua



Партія регіонів знищує українську історію, - вважають у "Свободі". 9 березня у Хмельницькому активісти обласної організації партії "Свобода" спалили прапор Партії регіонів біля пам'ятника Тарасу Шевченку.



Изучив с помощь сайта tutvse.com.ua р
естораны Одессы и окраин города, наши журналисты выбрали лучшее заведение, в котором и пообщались с украинским исполнителем на разные темы




Будівлю оглянула міліція з собаками. Також працівники міліції оглянули два реанімобілі, які має подарувати президент обласній лікарні.




Близько десятка невідомих, одягнених у костюми штурмовиків Імперії, ввірвалися 2 березня в магазин курильних сумішей, що на проспекті Академіка Глушка в Одесі.



Известный волынский эксперт заявил, что своих детей собирается отправить на учение в частную школу КЛАСС города Луцка, узнать о которой более детально можно на сайте class.in.ua.



Серед українських підлітків набирає обертів небезпечна мода - вони масово "підсаджуються" на гру "Собачий кайф" (кілька разів присідають, після чого шарфом або мотузкою придушують себе.



Зелений колір в інтер'єрі, з великим різноманіттям відтінків і поєднань, підійде для створення найрізноманітніших дизайнів приміщення. Він допоможе вам створити по-справжньому дивовижний і оригінальний дизайн



Побувати на весіллі тигрів цими вихідними (16-17 лютого) змогли відвідувачі Одеського зоопарку.