Пт, 2024-03-29, 15:52
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 75 76 77 78 79 ... 95 96 »



В Ізмаїлі сталася резонансна пригода за участю депутата Ізмаїльської міської ради Олександра Христенка і п'яного співробітника ДАІ.
Останні Новини з регіонів України | Новини європейської України| Додано: 2012-12-29| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




Міжнародний аеропорт Сімферополя через негоду закритий з 19 грудня, а аеропорт "Бельбек" у Севастополі – з 21 грудня.




Депутати закарпатської облради більшістю голосів ухвалили рішення про реалізацію на території області положень закону про мови.



Активісти меджлісу кримськотатарського народу поламали стенди вуличної виставки, присвяченої дню народження радянського диктатора Йосипа Сталіна, що відкрилася 21 грудня у центрі Сімферополя


На Луганщині через сильні заметілі й морози закрили 64 загальноосвітніх школи. Всього за рішенням керівництва регіону за парти не сіли близько 11 тисяч учнів.



На телеканалі "Донбас" 21 грудня вийде спеціальний випуск шоу "Донецьк Live. Кінець світу в прямому ефірі", присвячений апокаліпсису.



Внаслідок несприятливих погодних умов (пориви вітру та ожеледь) через спрацювання автоматичних систем захисту ліній електропередач у чотирьох областях України знеструмлено 135 населених пунктів.



Мер Донецька Олександр Лук'янченко влаштував поминальній обід на честь Дня ліквідатора у місцевому стриптиз-барі.



Управління ДАІ тимчасово обмежило рух не деяких трасах у Західній та Центральній Україні у зв'язку зі складними погодними умовами. Водіїв просять без необхідності утриматися від поїздок на власному транспорті.


В Івано-Франківській області, на території туристичного комплексу "Буковель", засвітили головну ялинку Карпат. Акція відбулась в рамках міжнародного фестивалю Дідів Морозів, в якій взяли участь понад 50 туристів.



У відомого письменника, який дуже любить відвідувати ресторани Луцька під час свого приїзду в Україну, які, до речі, практично завжди він собі вибирає за допомогою сайту tutvse.com.ua, запитали про літературу




Водитель догонял автобус и ловил двугривенные купюры, которые вылетали из салона.




В Україні збільшується кількість людей, яких проти їхньої волі змушують займатися фізичною працею.



У Севастополі кримські татари обрали новий незаконний етнічний міськвиконком — так званий регіональний меджліс "Ак-Яра". Крім того, вони проголосували за кримськотатарського мера міста.