Чт, 2024-03-28, 22:20
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 77 78 79 80 81 ... 95 96 »


У Броварській окружній виборчій комісії у неділю, 28 жовтня, сталася бійка, повідомляє громадська організація "Наступ", оприлюднюючи у мережі YouTube відео.
Останні Новини з регіонів України | Новини європейської України| Додано: 2012-10-28| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



У Дніпропетровську, Харкові, на Харківщині та Чернігівщині регіональні відділення КВУ та громадський рух "За чесні вибори" виявили численні випадки "горілчаного" підкупу виборців.




Міжнародна місія зі спостереження за виборами в Україні CIS-EMO зафіксувала найбільшу кількість порушень в Одеській області.

На проблеми з виплатами або неповні виплати скаржаться студенти 17 навчальних закладів (у Дніпропетровську, Харкові, Києві, Запоріжжі, Львові, Черкасах, Луганську та Чернігові).




В рамках заходів до 70-річчя Української повстанської армії в Івано-Франківську, в сквері на розі вулиць Євгенія Коновальця і Військової, відкрили пам'ятник засновникові і главі Проводу Організації українських націоналістів (ОУН), полковникові армії Української народної республіки (УНР) Євгену Коновальцю.



Одесити обігнали столичних багатіїв у купівлі дорогих іномарок та елітних автомобілів. У вересні частка проданих автомобілів класу "преміум" від загальної кількості транспортних засобів в Одесі становила 19%, тоді як у Києві – 17%.



У школах Севастополя міський Центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді роздає буклети, в яких дітям розповідають, у яких дилерів потрібно купувати наркотики і як їх правильно вживати.


Журналисты поинтересуюсь у Ивана Дыбы, кардинально ли изменил его ресторан участие в шоу канала 1+1.





Дисидент Євген Сверстюк вважає тих, хто продає свій голос, "купленими баранами".





У четвер мер Керчі Олег Осадчий у ефірі місцевої телекомпанії обізвав журналістів "виродками".




У Львові проходять урочисті заходи на честь 70-річчя створення Української повстанської армії.



Львівська обласна рада визнала закон "Про засади державної мовної політики" нечинним на території області. За таку пропозицію проголосували 64 депутати.



До конца года все маршрутки Львова должны быть оборудованы GPS-навигаторами (оборудование, которое позволяет контролировать движение транспорта из специального центра)



Затриманий має за плечима не одну судимість за статтями, пов'язаними з незаконним обігом наркотиків. Він оселився навпроти міськвідділу міліції і вирощував наркотичний засіб у міліції "під носом".




У вересні Лівадійський палац-музей відвідала внучка колишнього прем'єр-міністра Великобританії Вінстона Черчілля леді Селія Сандіс.