Пт, 2024-03-29, 11:53
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:50
Новою технологією зриву виборів на проблемних округах поділився Магера
Інші останні Політичні новини
Велика кількість кандидатів у округах на виборах до Верховної Ради може бути технологією зриву виборчого процесу. Про це 14 листопада заявив заступник глави Центральної виборчої комісії Андрій Магера в ефірі 5 каналу.

"Зараз дуже багато говорять про можливі зриви виборчого процесу в тих чи інших округах, але нажаль, дуже мало хто говорить про таку технологію потенційну зриву, як занадто велику кількість кандидатів в округах", - зазначив він.

"Нагадаю, 75 кандидатів у 94-му окрузі та 65 - у 223-му. Виникає питання: яким чином друкувати виборчий бюлетень? Чи це не може бути насправді способом зриву виборчого процесу?", - уточнює чиновник.

Як повідомлялося, після парламентських виборів 2012 року Центрвиборчком прийняв постанову про неможливість встановити достовірні результати голосування на виборах 28 жовтня у п`яти одномандатних округах: № 94 (Обухів, Київська область), №132 (Первомайськ, Миколаївська область), №194 (Черкаси), №197 (Канів, Черкаська область) і №223 (Київ).

5 вересня цього року Верховна Рада призначила на 15 грудня повторні вибори у п’яти проблемних округах. ЦВК оголосила про початок з 16 жовтня виборчого процесу з повторних виборів до парламенту у п’яти округах.

Термін висунення кандидатів завершується 4 листопада, подачі документів для їх реєстрації - 14 листопада.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 868 | Додав: adminA | Теги: технологією зриву виборів, проблемних округах, Магера | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]