Пт, 2024-03-29, 10:59
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

19:14
Новорічні та різдвяні заходи у Києві відбудуться без феєрверків
Інші останні Столичні новини - новини Києва

У Києві новорічні та різдвяні заходи відбудуться без феєрверків, оскільки в Україні тривають військові дії. Про це заявила заступниця голови Київської міськдержадміністрації Ганна Старостенко під час прес-конференції у Музеї історії міста Києва, повідомили у прес-службі КМДА.

За її словами, столична влада спільно з партнерами очікує, що новорічні та різдвяні свята відвідає понад 2 млн киян та гостей столиці. "Минулого рокуСофійську площу відвідало близько 1,2 млн людей. Цього року в нас більше локацій та святкових пропозицій, тому ми очікуємо, що на новорічні та різдвяні свята у столиці завітають понад 2 мільйони киян та гостей міста", – зазначила вона.

Старостенко зауважила, що Київ продовжує співпрацю з громадськими організаціями у підготовці та проведенні новорічних свят: "Нам приємно констатувати, що кияни та гості столиці вже оцінили новий формат святкувань, а також високий рівень підготовки до них. Тому ми беремо на себе відповідальність продовжувати цю традицію та розвивати державно-приватне партнерство у цій сфері. При цьому більшу частину фінансування заходів беруть на себе наші партнери, тоді як міська влада забезпечує організаційні та проектні питання".

За її словами, саме успіх минулорічних святкувань у киян збільшив інтерес різноманітних організацій до участі у нинішніх заходах. "Цього року ми отримали велику кількість заявок, проектів та пропозицій щодо проведення новорічних ярмарок, святкувань та вистав на різноманітних локаціях нашого міста. Це не лише посилило конкуренцію між нашими партнерами, а й підвищило якість послуг, що надаватимуться під час свят. Завдяки чому, маємо надію, культурні потреби киян та гостей столиці будуть задоволені", – зазначила Старостенко.

Заступниця голови КМДА також додала, що цього року міська влада саме для задоволення потреб киян розширила кількість локацій, де відбуватимуться святкування.

"Ми прагнемо, щоб Київ повністю поринув у святкову новорічну атмосферу і кияни не обмежувалися лише однією площею чи ялинкою, а могли обрати формат та заходи собі до вподоби. При цьому всі локації будуть об’єднані однією концепцією та ідеологією, а також мають бути пристосовані для людей та дітей з обмеженими фізичними можливостями", – підкреслила вона.

Водночас Старостенко зауважила, що всі свята у Києві будуть досить стриманими та відбудуться без феєрверків.

Зазначимо також, що у грудні територія Національного виставкового центру України, що в Голосіївському районі, перетвориться на казкове містечко. Нове керівництво центру хоче організувати тут зону сімейного відпочинку.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Столичні новини - новини Києва | Переглядів: 810 | Додав: adminA | Теги: новорічні та різдвяні заходи, без феєрверків, Київ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]