Пт, 2024-03-29, 15:11
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:42
Нову партію Луценко представить наприкінці жовтня: міняти треба не президента, а правила гри
Інші останні Політичні новини
Колишній глава МВС Юрій Луценко представить проект своєї майбутньої політичної партії "Третя Республіка" наприкінці жовтня цієї осені. Про це пише аналітичний центр "Республіка".

"Третя Українська Республіка не є назвою майбутньої партії, і я це заявляю вже сьогодні. Це пароль для тих, хто розуміє, що потрібно обирати нового президента. Всіх, хто розуміє неможливість косметичних змін, ми запрошуємо сісти за стіл. Ми ставимо за мету об'єднати опозиційно налаштованих індивідуумів-однодумців, яких все частіше можна зустріти у світовій Мережі", - заявив політик.

За його словами, нова партія буде покликана "сформулювати план нової країни", а також об'єднати громадян для свідомого вибору. Крім того, кандидати від партії зможуть взяти участь в акції "Євротур", коли опозиціонери вирушать роздавати європейсько-українську символіку.

"Але тільки не кажіть, що я стану президентом і все стане на свої місця! Ми ж хочемо створити інтелектуальну дискусію, щоб голосували не проти, а за. Ми хочемо змінити не президента, а фундаментальні правила гри", - підкреслює Луценко.

Також він розповів про те, що бачить перемогу опозиції в Києві. Він запевняє, що давно пропонував зробити столицю платформою для майбутнього президента, однак Арсеній Яценюк цим не скористався.

"Але сьогодні Київ залишається розмінною монетою особистих і партійних інтересів опозиції. Наскільки я знаю, виборів у столиці не буде. У опозиції немає інструментів змусити владу виконувати закон. Також правда в тому, що опозиція продемонструвала вторинність Києва своїм президентським амбіціям. Гірка, але правда", - оцінив він ситуацію критично.

Луценко зазначив, що згідно з прогнозами рейтингу, з владою в опозиції різниця становить десь 7%. При цьому Порошенко отримує 3-4%, приблизно на рівні підтримки Тягнибока. Він додав, що "веде переговори з Порошенком суто як з політиком, а не політичним донором" і вважає, що він готовий до посади мера міста.

Вчора, 15 вересня, Юрій Луценко заявив, що в його розпорядженні опинився документ, з якого випливає, що влада планує залишити опозиціонерів у день виборів без мобільного зв'язку і доступу в Інтернет.



Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 897 | Додав: adminA | Теги: правила гри, Луценко, наприкінці жовтня, партію | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]