Пт, 2024-04-19, 01:16
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:16
Нову програму stand-by між Україною та МВФ країни G7 схвалюють
Інші останні Новини про співпрацю України з ЄС

Країни G7 схвалюють нову програму stand-by між Україною та МВФ

Домовленість про нову 14-місячну програму підтримки економічної політики stand-by (SBA), досягнута між Україною та Міжнародним валютним фондом (МВФ), є ключовим кроком до забезпечення економічного зростання і в майбутньому - економічної стабільності України.

Про це йдеться в заяві послів країн "Великої сімки", опублікованій у Twitter.

"Посли країн "Великої сімки" схвалюють досягнуту між МВФ та українською владою домовленість на рівні фахівців про нову програму у форматі stand-by. Ключовий крок на шляху забезпечення майбутньої економічної стабільності України та продовження економічного зростання", - йдеться в заяві.

Як повідомлялося, МВФ та Україна досягли угоди про нову 14-місячну програму підтримки економічної політики stand-by (SBA), яка замінить програму розширеного фінансування (EFF), затверджену в березні 2015 року і термін якої спливає у березні 2019 року. "Нова програма stand-by із запитаним доступом до SDR2,8 млрд (еквівалент $3,9 млрд) послужить основою для економічної політики влади в 2019 році", - повідомили у МВФ у п'ятницю.

Угода підлягає затвердженню менеджментом фонду та схваленню його радою директорів. Засідання ради очікується наприкінці року після ухвалення Верховною Радою державного бюджету на 2019 рік відповідно до рекомендацій МВФ.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини про співпрацю України з ЄС | Переглядів: 802 | Додав: adminA | Теги: МВФ, країни G7, україна, stand-by | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]