Сб, 2024-04-20, 12:13
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:46
Нову вантажівку на прізвисько "Сержант"створили в Україні
Інші останні Економічні новини
Новий бортовий автомобіль КрАЗ В12.2МЕХ отримав суто військове прізвисько "Сержант". Вантажівка з колісною формулою 6х6 готова перевозити вантажі масою до 12 тонн, буксирувати причепи з масою до 75 тонн.

Безкапотник з кабіною MAN F2000 обладнаний 380-сильним двигуном, 8-ступінчастою механічною КПП Fast Gear, роздаткою з міжосьовим диференціалом, що блокується, двома 250-літровими бензобаками, передають "АвтоНовости".

Витрата палива становить 39 літрів на "сотню", максимальна швидкість "Сержанта" - 80 км/год.

Нагадаємо, Кременчуцький автозавод завершив створення останнього, п'ятого повнопривідного вантажівки з компонувальною схемою "кабіна над двигуном" і повним приводом 6х6. Остання вантажівка-шасі отримала індекс Н22.2RX. Новинка оснащена 6-циліндровим турбованим ярославським двигуном ЯМЗ-6521 (Euro-4) потужністю 362 к.с., однодисковим зчепленням і 16-ступінчастою коробкою передач ZF 16S1820ТО.

Повнопривідне шасі з колісною формулою 6х6 буде комплектуватися спеціальним обладнанням для нафтогазового комплексу, автомобіль може похвалитися системою ABS. Високу автономність ходу забезпечують два бензобака загальним обсягом 500 л.

Раніше повідомлялося, що український автопром активно шукає нові ринки збуту для своєї продукції. КрАЗи вже працюють у таких країнах, як Казахстан, Єгипет, Індонезія, Сінгапур і Афганістан. У дані країни українці поставляють снігоприбиральну техніку, сортиментовози, самоскиди. КрАЗ є постачальником спеціальної техніки для потреб Організації Об'єднаних Націй і королівської армії Таїланду.

Не так давно Кременчуцький автозавод завершив створення останньої, п'ятої повнопривідної вантажівки з компонувальною схемою "кабіна над двигуном" і повним приводом 6х6.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 870 | Додав: adminA | Теги: Україні, вантажівку, Сержант | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]