Чт, 2024-04-18, 13:46
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:18
Нульова нічия з "Манчестер Сіті" завершила єврокубковий сезон "Динамо"
Інші останні Спортивні новини

  У Манчестері (Британія) був зіграний матч-відповідь 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів між "Манчестер Сіті" і київським "Динамо", який закінчивя нічиєю.

Матч розпочався оптимістично для гостей - на перших хвилинах зазнав травми капітан "Сіті" Компані, зазначає "РБК-Україна".

Трохи пізніше не зміг продовжити гру і інший захисник англійців Отаменді. Правда, ослабленням оборони кияни скористатися не змогли.

Гра вийшла досить млявою. Обидва колективи не надто прагнули в атаку, намагаючись більше тримати м'яч. Але у "Динамо" свій момент забити міг виникнути після помилки Демікеліса, але Ярмоленко не зміг віддати хороший пас на хід Гармашу, який вибігав сам на сам.

Початок другого тайму вийшов активнішим у "Сіті". Навас навіть не скористався супермоментом, влучивши з гострого кута у штангу воріт Шовковського. Кияни також мали свої моменти, але спочатку Ярмоленко пробив у Харта з гарної позиції, потім Буяльський не зміг якісно завершити атаку своєї команди з центру чужого штрафного.

У підсумку фінальний свисток судді зафіксував рахунок 0:0, який вивів у чвертьфінал Ліги чемпіонів "Манчестер Сіті".

"Манчестер Сіті" — "Динамо" 0:0

"Манчестер Сіті": Харт, Кліші, Отаменді (Демікеліс, 24), Компані (Мангалу, 4), Сабалета, Фернандіньйо, Фернандо, Сілва (Стерлінг, 79), Туре, Навас, Агуеро

"Динамо": Шовковський, Антунеш, Драгович, Хачеріді, Віду, Велозу, Гусєв (Яковенко, 62), Буяльський, Гармаш (Сидорчук, 64), Ярмоленко, Теодорчик (Гонсалес, 46)

Нагадаємо, що першу гру, яка відбулася 24 лютого на столичному НСК "Олімпійський", динамівці програли з рахунком 1:3.

Кияни вже програвали в цьому сезоні в Англії, поступившись лондонському "Челсі" на груповому етапі (1:2). Але в інших виїзних поєдинках - проти "Маккабі" (2:0) і "Порту" (2:0) - "біло-сині" святкували перемоги.

П'ять років тому "Динамо" і "Манчестер Сіті" зустрічалися на цій стадії Ліги Європи. Кияни тоді пройшли далі, вигравши вдома (2:0) і мінімально поступившись на виїзді (0:1).

Зазначимо, що "Динамо" грає в плей-оф Ліги чемпіонів вперше за останні 17 років. У сезоні 1998-1999 років "біло-сині" під керівництвом Валерія Лобановського дійшли до півфіналу найпрестижнішого клубного турніру континенту.

"Манчестер Сіті" ж намагається вперше в своїй історії вийти у чвертьфінал Ліги чемпіонів. Тим більше, що "містяни" ніколи не втрачали загальну перемогу після виграшу в гостьовому першому матчі. Останній з шести таких випадків припав на 1/16 фіналу Ліги Європи УЄФА-2011/12, коли манчестерці здолали "Порту" (2:1 - на виїзді, 4:0 - вдома).

Ребров: наступного сезону зіграємо в єврокубках краще

Головний тренер київського "Динамо" Сергій Ребров на післяматчевій прес-конференції поділився враженнями від виступів своєї команди в Лізі чемпіонів. Коментуючи гру проти "Манчестер Сіті". Ребров зазначив, що "Динамо" намагалося грати компактно, передає Dynamo.kiev.ua.

"Ми намагалися грати компактно, у нас виходив контроль м'яча. Але була в першому таймі скованість у наших діях. Напевно, можна вести мову про певний острах. Ми на виїзді грали з командою, яка витратила в міжсезоння 200 мільйонів на трансфери. На жаль, ми програли в Києві. Якщо б не допускали в першому матчі стільки помилок, сьогоднішня гра була б цікавішою", - сказав наставник киян.

"Не можу сказати, що я ним засмучений (результатом сьогоднішнього матчу - ред.). Хлопці билися. У нас були моменти. Заслужили бути в чвертьфіналі. Сподіваюся, в наступному сезоні зіграємо в єврокубках краще", - очікує Ребров.

Своє рішення замінити Теодорчика і висунути Ярмоленко на позицію центрфорварда головний тренер "Динамо" прокоментував тим, що Теодорчик не вписався в гру.

"Тому в перерві ми випустили швидкого гравця на фланг, а Ярмоленко пересунувся на позицію центрального нападника", - сказав Ребров.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 823 | Додав: adminA | Теги: єврокубковий сезон Динамо, Манчестер Сіті, нульова нічия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]