Сб, 2024-04-20, 09:08
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:42
О 4.00 в аеропорту "Бориспіль" приземлився суботній рейс "АероСвіту" з Тбілісі
Інші останні Економічні новини

Суботній рейс VV418 Тбілісі - Київ вилетів зі столиці Грузії в неділю, 15 липня, о 2.30 за київським часом і о 4.00 здійснив посадку в аеропорту "Бориспіль", передає УНІАН з посиланням на прес-службу авіакомпанії "Аеросвіт-Українські авіалінії".

Денний рейс з Тбілісі в суботу, 14 липня, не зміг вилетіти вчасно через несправність амортизатора одній зі стійок шасі. Несправність була виявлена ​​під час передпольотного огляду літака.

"Роботи з відновлення амортизатора не складні, але в місцевому аеропорту не виявилося необхідних деталей і витратних матеріалів. Для доставки необхідних матеріалів в суботу, 14 липня, вечірнім рейсом "АероСвіту" o 22.45 з Києва до Тбілісі вилетів технік компанії. Разом з тим, представники авіакомпанії перебували в постійному контакті з пасажирами, яким було надано харчування та напої, охочі були поселені в готель", йдеться в повідомленні.

Авіакомпанія "глибоко шкодує, що низка інтернет-ресурсів розмістили неперевірену, провокаційну інформацію про вигадані причини затримки літака, а також дії авіакомпанії, з посиланням на анонімні джерела - "неформальну бесіду" з вантажниками аеропорту Тбілісі.

Авіакомпанія рекомендує ЗМІ, які цінують стандарти журналістики, перевіряти подібну інформацію", - підкреслили в прес-службі" АероСвіт - Українські авіалінії".

Нагадаємо, напередодні, 14 липня, у ЗМІ з'явилася інформація, що рейс авіакомпанії "Аеросвіт" Тбілісі-Київ з українською делегацією на запрошення Ради національної безпеки і оборони Грузії не може вилетіти з Тбілісі через технічні неполадки літака.

Зазначимо, що з листопада 2009 року контрольним пакетом акцій компанії "Аеросвіт" володіє група "Приват" на чолі з бізнесменом Ігорем Коломойським . 28 червня віце-прем'єр і міністр інфраструктури Борис Колесніков заявив про плани уряду восени позбавити прерогативи на ринку авіаперевезень деяких його гравців.

Довідка

"АероСвіт" є одним з найбільших українських авіаперевізників, обслуговує 80 міжнародних повітряних ліній, його флот складається з 16 середньомагістральних літаків Boeing 737 і 7 далекомагістральних Boeing 767.

37,96% закритого акціонерного товариства "АероСвіт" належать компанії Gilward Investments BV (Нідерланди), 25% - компанії "ГенАвіа-Інвест" і 22,394% - державі і управляються Фондом державного майна.

"АероСвіт" разом з авіакомпаніями "Донбасаеро" та "Дніпроавіа" входить до альянсу "Українська авіаційна група".

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 1171 | Додав: adminA | Теги: Тбілісі, рейс VV418, Київ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]