Чт, 2024-04-18, 13:14
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:17
О новых подробностях массовых убийств на Майдане заявили силовики. ВИДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

 Насамперед, нові подробиці в розслідуванні справи про масові вбивства на Майдані. Уже 13 колишніх бійців "Беркуту" перебувають у полі зору правоохоронців у зв'язку з причетністю до цього злочину. Про це в ефірі одного з телеканалів заявив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков. Щодо розстрілу протестувальників снайперами, то їх здійснила група "Беркуту" з боку Жовтневого палацу в бік Інститутської -- пояснив Аваков. Зараз триває балістична експертиза, але розслідування рухається повільно, оскільки колишнє керівництво МВС зробило все, щоб приховати сліди злочину - зокрема, знищило документи, де зазначалося, за ким закріплено автомати, гвинтівки та форма бійців.

Напередодні у Генеральній прокуратурі повідомили, що за підозрою в причетності до вбивств мітингувальників у центрі Києва 20 лютого затримано 12-тьох колишніх бійців спеціального підрозділу "Беркут".

А до розстрілів мітингувальників і підпалу будинку профспілок причетні спрівробітники ФСБ Росії.

За словами голови СБУ Валентина Наливайченка вони підтримували зв'язок із колишнім очільником Служби Якименком, а зброю і тонни вибухівки у Київ доправляли літаками.

Валентин Наливайченко, голова Службы безпеки України:

- Був проведений урядовий зв’язок, сам Якименко приїжджав на доповідь до цих груп - я не помилився - на доповідь.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 985 | Додав: adminA | Теги: новых подробностях массовых убийств, силовики. ВИДЕО, Майдане | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]