Вт, 2024-04-23, 15:09
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:30
Обговорили посилення прикордонної співпраці Порошенко і прем'єр Молдови
Інші останні Новини України


Порошенко і прем'єр Молдови обговорили посилення прикордонної співпраці

Президент України Петро Порошенко і прем'єр-міністр Молдови Павел Філіп під час телефонної розмови обговорили посилення взаємодії у прикордонній сфері.

Як повідомляє прес-служба глави держави, сторони відзначили високий рівень партнерських відносин між Україною та Молдовою.

"Обговорювалися актуальні питання двостороннього порядку денного. Зокрема, йшлося про посилення взаємодії у прикордонній сфері та розширення спільного прикордонного і митного контролю в окремих пунктах пропуску на українсько-молдовському державному кордоні", - йдеться у повідомленні.

Крім того, окрему увагу було приділено питанням зміцнення безпеки в регіоні та співробітництву України та Молдови в рамках міжнародних організацій.

Нагадаємо, Київ та Кишинів розробили проект "Дорожньої карти" на період 2019-2022 років щодо розвитку спільного контролю на кордоні. Він передбачає спільний контроль у 20 пунктах пропуску, з яких 12 на території України й 8 – на території Молдови.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини України | Переглядів: 970 | Додав: adminA | Теги: посилення прикордонної співпраці, Порошенко і прем'єр Молдови | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]