Чт, 2024-04-25, 06:36
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

23:44
Обговорили співпрацю оборонних відомств Полторак і міністр Збройних сил Британії
Інші останні Новини України

Полторак запросив Ланкастера відвідати Україну

У четвер, 6 липня, міністр оборони України Степан Полторак під час візиту до Великої Британії зустрівся з міністром з питань Збройних сил Великої Британії, членом парламенту Великої Британії Марком Ланкастером, повідомляє прес-служба Міноборони.

Під час спілкування міністр оборони України зазначив, що зустрічі, які відбулися днями у Лондоні, надзвичайно важливі, оскільки світ має розуміти і підтримувати процеси, які відбуваються в Україні.

Також Полторак запросив Ланкастера відвідати Україну, і він прийняв запрошення.

«Підкреслюю, що наше співробітництво буде корисним для оборонних відомств двох країн як Великої Британії, так і України, оскільки Україна має унікальний досвід подолання гібридних загроз, а радники з Великої Британії, які готують українських військовослужбовців, мають свій досвід і велике бажання ділитися ним», - зазначив Ланкастер.

Під час діалогу Полторак підкреслив високий професіоналізм радника стратегічного рівня від Великої Британії пана Паркера і небайдужість та дружнє ставлення до українських колег міністра оборони Великої Британії Майкла Феллона.

Нагадаємо, у Брюсселі у четвер, 29 червня, відбулося засідання міністрів оборони країн-членів НАТО.

Раніше повідомлялось, що міністр оборони України розпочав робочий візит до штаб-квартири НАТО.

Нагадаємо, що Міністерство оборони України вивчає можливість збільшення чисельності угруповання військ на півдні Одеської області.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини України | Переглядів: 787 | Додав: adminA | Теги: Полторак і міністр Збройних сил Бри, оборонні відомства | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]