Ср, 2024-04-24, 15:32
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

19:37
Обіцяє заборонити Компартію та аборти "Свобода" , але дозволить носити зброю
Інші останні Політичні новини
"Свобода" домагатиметься заборони Компартії та закону про люстрацію, а також закріпити в законодавстві такі норми, як графа "національність" у паспорті, заборона абортів і вільне носіння зброї. Про це розповів віце-спікер Руслан Кошулинський, передає "Українська Правда".

"Так, обов’язково, це святе", - відповів він на запитання про заборону Компартії.

"Щодо зброї. Коли ти маєш в помешканні зброю, по-перше, ти маєш відповідальність за свою сім’ю, ти не будеш вживати алкоголь або наркоту, тому що тобі може переклинити, і ти завжди знаєш, що ти є убезпечений. Зброя може ніколи не застосовуватися, але всі знають, що в тебе вона може бути", - зазначив Кошулинський.

"Бо сьогодні бандит має зброю, або правоохоронець як бандит також має зброю, а людина, щоб від них захиститися, зброї не має. Якщо ти психічно здоровий, якщо ти не маєш проблем з наркотиками, з алкоголем, якщо ти не залежний - так, будь ласка", - додав віце-спікер.

Щодо інших законодавчих ініціатив, то Кошулинський сказав, що у них є експертна група, яку очолює екс-депутат Олександр Бондар.

"Сьогодні ми вже напрацювали низку економічних проектів. Це законопроект про заборону приватних монополій, олігополій, про повернення коштів з офшорних зон. Це і сприяння малому й середньому бізнесу. Наприклад, надати дозвіл відкриття приватного бізнесу в державних банках", - розповів він.

У тому ж, що стосується введення в паспорті графи про національність, Кошулинський наводить життєвий приклад: "У мене є один хороший знайомий грузин, Джумбер звуть. Я у нього запитую: "Джумбере, скажи, будь ласка, чому ти за "Свободу " голосуєш"? Дуже цікава відповідь. Він каже: "Так сталося, що я живу в Україні, у мене дружина українка. Ви мені дали дах над головою, ви мені дали стіл і можливість працювати. Я поважаю вас, я навіть вивчив українську мову. Мої діти ходять в українські школи. Але мої діти вивчають і грузинську, і я хочу, щоб мої діти, коли їм буде 16 років, отримали паспорт, приїхали до моїх батьків у Грузію, і показали, що в паспорті написано "грузин".

Раніше новообраний народний депутат від ВО "Свобода" Ірина Фаріон пропонувала накладати в Україні податок на пісні, які виконуються російською мовою.

Напередодні Фаріон заявляла, що докладе зусиль, щоб російськомовні віддавали дітей в українські школи.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 992 | Додав: adminA | Теги: заборонити Компартію, свобода, зброю, аборти | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]