Пт, 2024-04-19, 02:05
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

18:54
Обіцяють відкрити до Дня Києва оновлений Андріївський узвіз
Інші останні Столичні новини - новини Києва

Оновлений і реконструйований Андріївський узвіз планують відкрити до Дня Києва.

Про це повідомив сьогодні заступник голови Київської міської адміністрації Михайло Кучук, повідомляє Kievpress.

"Зараз тривають роботи із заміни та будівництва інженерних мереж на узвозі, зокрема, ми побудували стічну каналізацію, якої раніше тут не було. Виконали і додаткові дренажні роботи у зв'язку з великою кількістю підземних вод, що дозволить зберегти від руйнування будинки, які знаходяться на цій вулиці. Сьогодні близько сотні робочих облаштовують фасади будівель. Крім цього, буде підсилено фундаменти, відремонтовано покрівлю", - сказав Михайло Кучук.

За його словами, на Андріївському узвозі зроблять сучасне якісне мощення як проїжджої частини, так і тротуарів. Також буде здійснено озеленення території. А лавки, вивіски на будинках, зовнішнє освітлення заплановано виконати в єдиному стилі.

"Ми робимо все можливе, щоб роботи з мощення спуску закінчити швидше, щоб усунути всі незручності, які сьогодні відчувають і мешканці вулиці, і туристи, в тому числі відвідувачі музеїв, розташованих на Андріївському узвозі", - підкреслив Михайло Кучук.

Нагадаємо, наразі проходить реконструкція Андріївського узвозу - історичної вулиці Києва. У Київраді стурбовані тим, що реконструкція може призвести до сповзання будинків.

Музей Булгакова продовжує працювати в звичайному режимі

Музей Михайла Булгакова продовжує працювати у звичайному режимі, повідомляє "РБК-Україна". У Головному управлінні культури повідомили, що у зв'язку з проведенням капітальної реконструкції Андріївського узвозу, прохід до музею Михайла Булгакова дещо ускладнений, але заклад не припиняє свою роботу і продовжуватиме працювати й надалі.

У дирекції музею розповіли, що не зважаючи на ремонтні роботи, графік роботи закладу дуже насичений. Більше того, розклад екскурсій складено на кілька наступних місяців, заявки і тепер продовжують приймати, не відмовляючи нікому.

Щоб мінімізувати незручності для відвідувачів закладу, співробітники музею зустрічають кожну групу та проводять до приміщення музею. Після завершення екскурсії, групу так само супроводжують до безпечного виходу з узвозу.

Раніше повідомлялося, що музей Булгакова в Києві припинив свою роботу і працівникам довелося скасувати замовлені екскурсії.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Столичні новини - новини Києва | Переглядів: 1040 | Додав: adminA | Теги: Андріївський узвіз, Дня Києва, відкрити | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]