Чт, 2024-03-28, 11:56
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

21:18
Облаштування кордону з РФ Естонія продовжить попри різке зростання вартості робіт
Інші останні Новини Європейського Союзу

  Естонія продовжить облаштовувати кордон з Росією, незважаючи на те, що вартість робіт зросла більше ніж вдвічі.

Про це заявив прем’єр Естонії Юрі Ратас, повідомляє портал ERR.

Ратас нагадав, що розрахована в лютому 2015 року сума будівництва східного кордону складала 79 мільйонів євро, тепер же, після закінчення робіт з проектування з'ясувалося, що на це буде потрібно в два з половиною, а то і в три рази більше.

"Це, звичайно, не означає, що роботи з будівництва східного кордону будуть припинені. Я вважаю, що будівництво кордону повинно тривати", - сказав Ратас.

Прем'єр-міністр зазначив, що загальна довжина кордону становить 338 кілометрів, з яких 135 км проходять по суші, 126 км - по озерах, 176 км - по річках.

"На даний момент можна сказати, що збільшилася вартість будівництва сухопутного кордону, який має найбільшу довжину, - сказав Ратас. - Треба відзначити ще й те, що мова йде про етап проектування, і коли прийде час держзакупівель, то вартість може бути скоригована".

Ратас пояснив, що будівництво прикордонної інфраструктури виявилося дорожчим запланованого приблизно на 40 мільйонів євро.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 662 | Додав: adminA | Теги: РФ, Естонія, облаштування кордону | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]