Ср, 2024-04-24, 06:43
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:47
Облаштування маєтку: рада з вибору газового котла і керамічна черепиця
Інші останні Новини з регіонів України

У сучасній Україні багато громадян віддають перевагу газовому опаленню, а тому більшим попитом користуються газові котли. Чавунні підлогові газові котли цінуються серед жителів сільської місцевості не тільки за здатність нагрівати теплоносій для труб і радіаторів опалення, а й забезпечувати гарячу воду для систем ГВП. В цьому випадку безпосередньо в камері згоряння котла інсталюється ще один додатковий теплообмінник з аналогічного матеріалу (чавуну), який і нагріває проточну воду. Об'єм гарячої води значний - до 6-8 л в хвилину!

Чавунні підлогові газові котли мають в своїй конструкції циркуляційні насоси, які корисні в усіх відношеннях - вони дозволяють не тільки домогтися стабільного тиску в одно- або двотрубної системі опалення будинку, але навіть і колекторного. В останньому випадку використовуються основні колектори, куди і подається вода під тиском безпосередньо від котла за допомогою циркуляційних насосів, від яких і розподіляються промені (труби) опалення.

Керамічна черепиця

Керамічна черепиця на даху будинку - це натуральний затишок Вашого будинку. Дах, покритий натуральною черепицею, прослужить Вам "вірною службою" близько 100 років, що не може не радувати. Придбати таку черепицю, а також інші матеріали для покрівлі можна вигідно на сайті oazis-dah.com.ua.

Так само черепиця легко піддається демонтажу/монтажу і практично не потребує обслуговування. І з деякими видами (різновидами) можливо, робити різне оформлення - візерунки, малюнки, логотипи, літери, ініціали і так далі.

Скільки б завгодно не вигадували нових інноваційних і дешевших матеріалів, що відрізняються за зовнішнім виглядом і якістю, керамічна черепиця залишається найкращим вибором на сьогоднішньому ринку покрівельних матеріалів.

За допомогою черепиці можна зробити Вашу оселю унікальною, не схожою ні на чию іншу, змушуючи випадкових перехожих або гостей вашого будинку милуватися на ваш твір мистецтва і легкого польоту фантазії європейського стилю.

Шукаючи відмінне перекриття для Вашого будинку, Ви ніколи не помилитеся, вибравши керамічну черепицю.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 860 | Додав: abel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]