Пт, 2024-03-29, 10:17
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:18
Обласним адміністраціям Порошенко дозволив вводити в штат посади дипломатичних радників
Інші останні Офіційні новини

Президент України Петро Порошенко підписав указ про внесення змін до чинних актів глави держави, які регулюють порядок координації діяльності органів виконавчої влади у сфері зовнішніх відносин, яким, зокрема, передбачено розширення сфери діяльності дипломатичних радників. Про це повідомляє прес-служба президента.

"Посади дипломатичних радників у разі необхідності може бути введено в усіх органах виконавчої влади, включаючи обласні державні адміністрації, у межах затвердженої граничної чисельності працівників. Метою залучення зовнішньополітичних фахівців, які мають значний професійний досвід співпраці з міжнародними партнерами, до органів виконавчої влади є надання всебічного професійного сприяння в реалізації ефективної, узгодженої та консолідованої державної зовнішньої політики України", - пояснили в Адміністрації президента.

У повідомленні уточнюється, що такі зміни є актуальними в умовах протидії російській агресії, пошуку нових ринків збуту вітчизняної продукції та залучення іноземних інвестицій в економіку держави.

Зазначимо, проект даного указу було розроблено вітчизняним МЗС і внесено на розгляд Порошенка урядом.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Офіційні новини | Переглядів: 791 | Додав: adminA | Теги: посади дипломатичних радників, штат, обласні адміністрації, Порошенко | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]