Пт, 2024-04-19, 22:40
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:34
Облисіння: причини та способи лікування
Інші останні Новини України

Облисіння - досить неприємна проблема, яка найбільш часто зустрічається у чоловіків. За неофіційними даними, 70% чоловічого населення середнього віку страждає від облисіння в тій чи іншій його формі. Сьогодні ми розповімо про причини облисіння у чоловіків і способах боротьби з ним.

Кажуть, що в стародавній Русі над лисіючим чоловіками дзвонили в дзвін - було повір'я, що саме так можна вилікуватися від недуги. В інших країнах, щоб прискорити зростання волосся, чоловіки навіть виливали на голову відвари різних складів - від коров'ячої слини до котячого посліду. Втім, були і ті, хто просто намагався приховати пролом, що з'являється. Вважається, що навіть Наполеон тому і носив капелюх, що соромився своєї залисини.

Багато сотень років пройшло, а чоловіче облисіння - як і раніше залишається однією з найголовніших проблем, яка викликає цілу низку комплексів. Проте у наш же час вирішити проблему облисіння вам допоможе сучасний препарат "Біоксин", дізнатися більше про який можна на порталі http://bioxsine.org.

Причини облисіння у чоловіків

Причин облисіння може бути безліч, але найчастіше у чоловіків зустрічаються дві: активна робота гормонів і спадковість. Чоловічі гормони впливають на волосяну цибулину таким чином, що вона поступово втрачає здатність продукувати нове волосся і, врешті-решт, гине. А якщо у чоловіка є спадкова схильність до втрати волосся, то лисина практично неминуча. Причому цікаво, що в 75% випадках облисіння успадковується по материнській лінії і тільки в 20% - по батьківській. На відсоток, що залишився, припадають люди, у яких облисіння проявляється першими в роду.

Крім того, до причин чоловічого облисіння можна віднести:

гормональні порушення;
порушення обміну речовин;
деякі захворювання (хвороба Аддісона, синдром Дауна, системний червоний вовчак та інші);
стреси і неправильне харчування, нестача вітамінів.

Залежно від причин і вогнища поширення, розрізняють різні типи облисіння (або алопеції).

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини України | Переглядів: 874 | Додав: admin | Теги: облисіння, проблема | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]